Home Editorials Nu fi naivă! Nu pe tine te vrea!

Nu fi naivă! Nu pe tine te vrea!

9 min read

BĂRBATUL CARE TE VREA ÎN VIAȚA LUI, FACE TOT CE ÎI STĂ ÎN PUTINȚĂ CA TU SĂ FII ÎN VIAȚA LUI! PUNCT!

Bărbatul care își dorește să fie cu tine, își va face timp. Nu este nici prea ocupat, nici prea prins în treburile lui, nici prea obosit, nici prea supărat. Nu își petrece cu tine resturile de timp după ce a rezolvat orice altceva. Își creează timp pentru tine și face din asta o prioritate. Dacă nu esti o prioritate în viața lui, ce crezi? nu îi pasă. Este foarte simplu!

Femeile au mereu tendința de a-i găsi scuze bărbatului semi-absent. Scuze pentru lipsa atenției, scuza pentru lipsa de implicare, scuze pentru timpul pe care preferă să nu îl petreacă alaturi de ele, scuze pentru comoditate, scuze pentru inflexibilitate.

Deși văd comportamentul deraiant și, în teorie, nu sunt de acord cu el, în practică, de fiecare dată îi vor gasi scuze el. Întâi în mintea lor. Vor crea scenarii intricate și situații absurde, vor găsi motivație în cele mai copilărești acțiuni și apoi se vor convinge că există un motiv pentru care nu a venit, pentru care nu a putut sau nu a vrut. Povestesc, apoi, cu voce tare, prietenilor, familiei și oricui mai este dispus să asculte. Nu pentru a convinge pe cineva de veridicitatea celor întâmplate, ci pentru a se convinge pe sine.

Din păcate însă, lucrurile sunt mult mai simple! Da, mai neplăcute, dar mult mai simple. Bărbatul care nu își face timp pentru tine, bărbatul veșnic ocupat, bărbatul care mereu are o scuză sau o situație, bărbatul semi-prezent în relație, bărbatul mereu obosit, stresat, prins în altă parte, bărbatul care are locuri în care trebuie să fie fără tine….ei bine, bărbatul ăla nu te place foarte tare. Pentru el ești doar o relație de trecere spre ceea ce caută de fapt. Pentru el ești doar un loc confortabil. Pentru el ești femeia care îi găsește scuze și acceptă drapajele. Pentru el ești un loc călduț.

Nu, nu are sentimente pentru tine și este puțin probabil că va avea în viitor. Nu, nu ești femeia vieții lui și este extrem de improbabil să devii vreodată. Nu, nu îi dai fiori și nu, nu se gândește la tine ca la o posibilă parteneră pe viață.

Și cu cât asimilezi și conștientizezi asta mai rapid, cu atât este mai bine pentru tine.

Nu îi mai căuta scuze și nu mai accepta jumătăți de măsură. Iubește-te și prețuiește-te întâi tu, dacă vrei să te iubească și să te prețuiască alții. Iubește-te suficient de tare încât să nu accepți lângă tine un bărbat cu jumătate de normă, un bărbat mereu pe fugă, un bărbat căruia să îi găsești scuze.

Bărbatul care te vrea, care te vede atât de minunată pe cât ești, bărbatul care adoarme cu gândul la tine și pentru care ești primul gând dimineața, ÎȘI FACE TIMP!

Și ce crezi? Nici măcar nu trebuie să ceri tu asta. Să fii într-o relație nu trebuie să ceri timp împreună, partenerii își găsesc confortul și echilibrul unul în celălalt. Se caută unul pe celălalt și își fac TIMP unul pentru celălalt, chiar dacă asta înseamnă uneori să renunțe la alte lucruri pe care le iubesc.

O relație nu se hrănește cu resturi de timp, cu resturi de atenție, cu resturi de gânduri. În relație trebuie să fii prezent. Și asta înseamnă de multe ori să depui activ eforturi. Să renunți uneori la o ieșire cu prietenii sau să renunți la o ora dintr-un curs la care ții mult. O relație reală necesită eforturi de ambele părți. Și dacă tu ești singura care le depune, ar trebui să reconsideri puțin situația în care te afli.

Nu accepta o relație hrănită cu scuze și crâmpeie de timp. Omul ăla nu te vrea pe tine! Nu te vrea cu adevărat. Nu îl lăsa să își țină inima și viața ocupate și să te împiedice să găsești bărbatul care își dorește cu adevărat să fie în viața ta.

Bărbatul care te vrea cu adevărat își va face și timp și spațiu în viață pentru tine, va depune eforturi, se va reorganiza și va lupta să facă parte din lumea ta. Inima ta este ca o încăpere. Bărbatul ar trebui să fie înauntru sau afară. Dar nu îl lăsa să stea în ușă, că blochează traficul!

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Editorials

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …