Home Health & Beauty Noua formulă Nutrilite Daily: un game-changer pentru starea generală de bine

Noua formulă Nutrilite Daily: un game-changer pentru starea generală de bine

7 min read

Prin culorile sale strălucitoare și zilele mai lungi, primăvara aduce adesea o stare de spirit mai bună și un sentiment general de renaștere. Totuși, acest sezon se poate dovedi a fi un moment stresant pentru organism, atât fizic, cât și mental. Iritabilitatea, epuizarea și lipsa de odihnă sunt frecvente în aceste luni. În plus, un ritm de viață agitat și o listă lungă de task-uri ne împiedică adesea să avem grijă de noi cum ar trebui.

Din acest motiv, Nutrilite, lider mondial în vânzarea de vitamine și suplimente nutritive*, lansează acum o formulă nouă și îmbunătățită a Nutrilite Daily, un supliment bogat în nutrienți care fac zilele mai bune și mai ușoare, asigurând o stare generală optimă a organismului. Suplimentul are acum în componență peste 20 de vitamine și minerale esențiale, alături de mai multe extracte din plante.

Nutrilite Daily oferă organismului un sprijin nutrițional esențial și este perfect pentru a acoperi eventualele carențe din dietă. De pildă, trei din patru consumatori consideră că Nutrilite Daily le susține sistemul imunitar[1], în timp ce nouă din zece consumatori apreciază că furnizează toți nutrienții esențiali într-o singură tabletă.

Comprimatele Nutrilite Daily sunt compacte și ușor de consumat, fiind ușor de integrat în rutina zilnică. De asemenea, un avantaj foarte mare este faptul că acestea sunt adecvate pentru o dietă vegetariană și nu conțin coloranți, îndulcitori sau arome artificiale. Noua formulă acționează în mod principal pe patru piloni cheie: susține starea generală mentală și fizică, oferă un boost de energie, contribuie la creșterea imunității și la îmbunătățirea vederii.

De peste 85 de ani, Nutrilite este singurul brand global de vitamine și suplimente alimentare care crește, recoltează și procesează plantele în propriile ferme ecologice certificate. Ingredientele botanice din formula Nutrilite Daily – cireșe acerola, fructe de soc, morcovi violet și crăițe – sunt cultivate în întregime în fermele Nutrilite sau în ferme partenere NutriCert, unde sunt practicate metode de agricultură sustenabilă.

Nutrilite este responsabil pentru fiecare etapă a producției, de la plantarea semințelor până la producția de suplimente, oferind astfel un nivel înalt de transparență și trasabilitate. Fapt pentru care, patru din cinci[2] consumatori confirmă că au încredere să includă în rutina lor de suplimentare un produs extrem de transparent, cum este Nutrilite Daily.

Despre Amway

Amway este o companie care oferă soluții complexe pentru sănătate și starea de bine, prin intermediul și cu sprijinul antreprenorilor independenți. Viziunea Amway este să ajute oamenii să trăiască o viață mai bună și mai sănătoasă.  Sediul central este în Ada, Michigan, iar compania are o prezență în peste 100 de piețe din întreaga lume. Potrivit revistei Forbes, Amway este printre primele 50 de companii private, de familie, din Statele Unite. Cele mai bine vândute branduri Amway sunt Nutrilite, Artistry și XS  – toate comercializate exclusiv de antreprenori cunoscuți ca întreprinzători privați Amway. Amway este compania de vânzare directă numărul 1 din lume, conform listei 2022 Direct Selling News Global 100. Pentru știri despre companie, vizitați https://www.amwayglobal.com/newsroom/.

Despre Nutrilite

Nutrilite, exclusiv de la Amway, este brandul de vitamine și suplimente alimentare #1 din lume*. Nutrilite este singura marcă globală de vitamine și suplimente alimentare care crește, recoltează și procesează plante în propriile ferme ecologice certificate*, situate în Statele Unite, Mexic și Brazilia. Toate fermele deținute de Nutrilite sunt certificate organic conform legislației SUA.

*Sursa: Euromonitor International Ltd

[1] Ipsos SA, 91 de respondenți cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani din Italia care sunt preocupați de imunitate, vedere, oboseală și lipsă de energie în ultimele 12 luni și nu au folosit multi-vitamine, vitamine individuale în ultimele 2 luni, chestionați după 45 de zile de utilizare a produsului, 2023.

[2] Ipsos SA, 91 de respondenți cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani din Italia care sunt preocupați de imunitate, vedere, oboseală și lipsă de energie în ultimele 12 luni și nu au folosit multi-vitamine, vitamine individuale în ultimele 2 luni, chestionați după 45 de zile de utilizare a produsului, 2023.

Citește în continuare Dușurile reci au grijă atât de pielea ta, cât și de sănătatea mintală!

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete

Jojo T. Gibbs, una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, se numără printre actor…