Home Fashion Outfits Noua colectie Nissa by Fabulos Muses

Noua colectie Nissa by Fabulos Muses

1 min read

Nissa by Fabulos MusesZilele trecute, brandul Nissa a lansat o noua colectie capsula, Nissa by Fabulos Muses,  realizata in colaborare cu cele doua blogerite de la Absolutely Fabulous, Diana Enciu si Alina Tanasa. Propunerea  venita din partea celor de la Nissa le-a incantat nespus de mult pe cele doua, iar drept urmare, rezultatul este unul spectaculos.

Ne-am dorit o colectie purtabila si accesibila care sa ne reprezinte, o colectie care sa mixeze croieli lejere, volane si texturi din tesaturi naturale, perfecta pentru sezonul de primavara-vara si potrivita in orice context: cocktail, beach party, office meeting sau morning coffee”, au declarant cele doua pe blogul personal.

Nissa by Fabulos Muses

Nissa by Fabulous Muses contine 25 de piese extreme de versatile si cool, care pot fi purtate cu lejeritate si in sezonul de toamna. Noua ne place noua colectie Nissa, voi ce parere aveti?

Nissa by Fabulos Muses 2nissa_by_fabulous_muses_colectie_nissa_diana_enciu_alina_tanasa_blogger-1024x684 3nissa_by_fabulous_muses_colectie_nissa_diana_enciu_alina_tanasa_blogger-1024x681 11nissa_by_fabulous_muses_colectie_nissa_diana_enciu_alina_tanasa_blogger1-1024x721 6nissa_by_fabulous_muses_colectie_nissa_diana_enciu_alina_tanasa_blogger-732x1024

Sursa foto: http://fabulousmuses.net

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Outfits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Delia lansează videoclipul oficial al piesei “Trăiește frumos”, un manifest pentru o viață echilibrată în offline

Delia revine cu videoclipul oficial al piesei “Trăiește frumos”, inspirat din viața artist…