Home Fashion Noua colecție Levi’s aduce un aer contemporan pieselor clasice

Noua colecție Levi’s aduce un aer contemporan pieselor clasice

12 min read

Levi’s continuă să îmbunătățească și să inoveze lookurile lor clasice în colecția de toamnă-iarnă 2024. Noua colecție Levi’s îmbină stiluri distincte pe materiale naturale și frumoase. Cu influențe boeme și detalii western, împrumută elemente de workwear și eleganță preppy pentru piese statement și articole noi. Combinația de referințe din anii 90 și anii 70, împreună cu aspectul workwear și elementele western, aduce un aer contemporan pieselor clasice. Colecția se concentrează pe culori ca indigo, negru și tonuri neutre, aplicate în mod durabil prin vopsire autentică Levi’s și prespălare ușoară.

Noua colecție Levi’s

Brandul Levi’s a ținut pasul cu cultura prin fashion, așa că a colecționat o arhivă impresionantă de detalii despre evoluția și ciclicitatea stilurilor. Fie că vorbim despre materiale noi, modificări subtile ale croielilor sau adăugarea de elemente subtile care constituie diferențe considerabile, echipa de design Levi’s continuă să elaboreze look-urile clasice.

Colecția răspunde și apetitului crescut pentru croieli mai largi, un element de stil care a fost adoptat deja de toate genurile și siluetele. Noul 555 Relaxed Straight pentru bărbați și XL Straight pentru femei sunt două piese care promit confort casual pe modele largi și relaxate cu stil. Colecția cuprinde o gamă vastă de pantaloni, fuste, topuri și accesorii, continuând istoria glorioasă a brandului Levi’s de lider în siluete clasice și inovație în design, pentru a aduce vestimentația în contemporan.

Colecția pentru femei

Oferta pentru femei se bazează pe materiale naturale, care crează un vibe casual și boem cu detalii feminine. De la detalii de dantelă populară la broderii și volane, se observă o feminitate ancorată în materiale naturale. Colecția oferă look-uri clasice cu elemente western, workwear și prep, care sunt moderne și relevante azi. Pentru partea de jos găsim o gamă largă de șorturi și pantaloni lungi din denim featherweight și lightweight. Împodobit cu estetică subtilă western și îmbinând o esență boemă, High Baggy Short are un aspect larg și relaxat. Noul XL Straight și XL Chino reprezintă esența prep relaxat cu reinterpretarea spectaculoasă a moelelor clasice. Altă piesă excepțională e Ribcage Bermuda Short, cu elemente boeme și un croi americana. Maleabile și moderne, articolele duc modelele clasice pe noi culmi de stil.

Pentru topuri, elementele casual și boem predomină, inclusiv rochia și bluza Cici. Topul Gianna înfrumusețează o bluză clasică cu detalii delicate și feminine, iar Boxy Tank înnobilează un tricou clasic cu materiale naturale moi. Rochia midi și salopeta Western reinterpretează clasicul cu un denim inovator. Colecția e completată de o serie de accesorii funcționale și versatile. Sacoșa Two Horse Tote All este geanta perfectă de plajă iar centura Valerie combină stilul preppy look cu Western. „De la piese de colecție de inspirație campus la elemente discrete western pe denim ușor, am vrut să dezvoltăm siluete clasice și să le aducem în contemporan cu relevanță” spune Jill Guenza, Global VP al Women’s Design Levi Strauss & Co. „Punem accent pe piese esențiale de zi cu zi și accente boeme, într-o feminitate ancorată și puternică în toată această colecție cuprinzătoare.”

Colecția pentru bărbați

Se remarcă o recurență de indigo, negru și gri combinate cu estetică western, prep și utilitar, care reprezintă un omagiu adus anilor ‘90s. Triocourile explorează prin materiale noi, iar jeanșii perpetuează stilul relaxat. Modele adorate sunt elevate cu proporții perfecte, referințe relevante din arhivele Levi’s și branding discret Levi’s. Jeanșii bărbătești continuă stilul loose. XX Chino Authentic Straight, XX Chino Loose Straight Pleated și noul 555 Relaxed Straight sunt emblematice și reprezintă un omagiu adus modelelor vintage din anii 90 prin prespălare și proporții generoase. 468 Loose denim short și XX Authentic Chino Short Preppy sunt șorturile perfecte pentru un stil fără efort, în timp ce 568 Loose Straight Cargo adaugă un plus de relaxare colecției.

Gama extinsă de topuri are elemente western și ‘90s prep. Găsim imprimeuri vibrante, dar de bun gust, cămașa Sunset Camp e versatilă, în timp ce noul model SS Authentic Button Down reprezintă stilul preppy casual. Puloverul Polo și cardiganul Richmond aduc un plus de relaxare în acest mix. Noul tricou Vintage Batwing Graphic oferă elemente vintage cu branding discret Levi’s, iar cămașa Relaxed Fit Western este reprezentativă pentru look-ul lived-in western. Genți și șepci versatile, ca șapca clasică Relaxed Dad Heritage sau Backpatch Beanie, completează colecția. “Atât în modelele clasice modernizate, cât și modelele noi inspirate din arhive, suntem încântați să extindem oferta pentru bărbați,” spune Janine Chilton-Faust, Global VP pentru Men’s Design Levi Strauss & Co. “Colecția reprezintă un mix cu adevărat unic de vintage prep, western, referințe din anii 90, care elevează unele dintre cele mai iubite piese ale noastre.”

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s este epitomul stilului American clasic și degajat. Din momentul în care Levi Strauss & Co. Inventați în 1873, jeanșii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recognoscibile piese vestimentare din lume — captivând imaginația și loialitatea oamenilor vreme de generații. Azi, portofoliul brandului Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator unic în industria textilă. Gama sa de articole din denim și accesorii este disponibilă în peste 110 țări, oferind posibilitatea celor din întreaga lume să-și exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre brandul Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. Este una dintre cele mai mari companii producătoare de îmbrăcăminte și liderul global în producția de denim. Compania crează și comercializează jeanși, îmbrăcăminte casual și accesorii pentru bărbați, femei și copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Levi Strauss Signature și Beyond Yoga. Produsele sale sunt comercializate în peste 110 țări din întreaga lume, printr-o combinație de lanțuri de magazine de sine stătătoare, magazine din complexuri comerciale, site-uri, și o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine dedicate. Venitul net raportat de Levi Strauss & Co. în 2023 a fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații, intrați pe http://levistrauss.com, iar pentru noutăți despre companie și comunicate de presă, accesați http://investors.levistrauss.com.

Citește în continuare Descoperă confortul colecției Crocs Mellow.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la RFW 2024: 8 designeri emergenți au lansat o colecție împreună cu Irina Schrotter, inspirată din viața personală

Anul acesta, la Romanian Fashion Week (RFW), eveniment care se desfășoară la Iași în perio…