Home Fashion Levi’s prezintă noul Poster Logo pentru Primăvară/Vară 2022 inspirat din anii ’70

Levi’s prezintă noul Poster Logo pentru Primăvară/Vară 2022 inspirat din anii ’70

2 min read

În ceea ce privește un font care evocă sentimentul și vibe-ul anilor 1970, este greu de învins un sans-serif bold. Era o parte încorporată în limbajului vizual al epocii și putea fi găsită pe orice, de la tricouri, la postere de filme, la coperți de albume. Iar acum, Levi’s îl aduce înapoi pentru colecția de primăvară/vară 2022.

Levi’sVă prezentăm Levi’s Poster Logo, o interpretare din anii 1970 a logo-ului clasic Levi’s care va fi disponibil pe tricouri, topuri și hanorace pentru sezonul de primăvară. A fost numit „Poster Logo” deoarece, deși nu provine de fapt din arhivele Levi’s, este ceea ce v-ați fi așteptat să vedeți pe un poster publicitar Levi’s din anii ’70. Are un look nou, fresh, care surprinde nu numai limbajul vizual al acelei epoci, ci și renașterea anilor ’70 din anii 1990, când toată lumea era înnebunita după pantalonii boot cut, piesele din magazine de second hand și tricourile Hang Ten cu dungi.

„Iubim acest logo pentru că are acel vibe de întoarcere în timp, dar arată cumva actual. Este ca o descoperire grozavă din anii ’70 pe care ai găsit-o în timp ce făceai cumpărături într-un magazin second hand, în anii 1990. Dar care încă arată grozav într-o garderobă contemporană.” — Jill Guenza, vicepreședinte design pentru femei Levi’s, Strauss & Co.

Citește în continuare Cele mai mari tendințe care vor domina categoria de frumusețe în 2022, anunțate de FOREO

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cel mai mare spectacol de arte vizuale din țară la Romanian Creative Week

Creativitate și digital. Tehnologie, teatru, coregrafie, muzică. Demonstrații live făcute …