Home Music Ascultă noul EP semnat Roxen: „Alternative Dreams”

Ascultă noul EP semnat Roxen: „Alternative Dreams”

3 min read

Noul EP al lui Roxen, pe care artista l-a numit „Alternative Dreams”, combină piese în engleză și română, explorând profunzimea emoțiilor și relațiilor din oameni. Prin fuziunea unică de melodii pentru suflet și versuri introspective, „Alternative Dreams” reprezintă un nou vârf artistic pentru Roxen.

ep roxen

„Alternative Dreams” reprezintă un EP captivant ce abordează teme profunde, precum dragostea, pierderea și autodescoperirea. Acesta include piese marcante, cum ar fi „Love Song to Myself”, un imn inspirațional care susține ascultătorii cu versuri emoționante și un refren atrăgător, promovând autoaprecierea în momentele de solitudine. Piesa „Tot” adâncește această explorare emoțională, tratând complexitățile sentimentelor prin interpretarea sensibilă a lui Roxen. Totodată, „Sun Down” fuzionează ritmuri electronice pline de viață cu vocea inconfundabilă a lui Roxen, creând o piesă energică, perfectă pentru a celebra viața și libertatea. 

Pentru acest EP, Roxen a colaborat cu EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) și Călin Grăjdan.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. În 2023, artista a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa „Cenușă”, dar și cu „Infinit”. 

Citește în continuare Olivia Addams și Vescan sunt „Sătui de probleme”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la RFW 2024: 8 designeri emergenți au lansat o colecție împreună cu Irina Schrotter, inspirată din viața personală

Anul acesta, la Romanian Fashion Week (RFW), eveniment care se desfășoară la Iași în perio…