Home Music La doar o săptămână după „Cool Me Down”, INNA revine cu piesa „Oh My God”

La doar o săptămână după „Cool Me Down”, INNA revine cu piesa „Oh My God”

2 min read

INNA are o perioadă super activă din punct de vedere muzical! După ce săptămâna trecută artista a prezentat fanilor „Cool Me Down” în colaborare cu Gromee, revine cu o nouă piesă care se numește „Oh My God”, lansată cu lyric video.

INNA oh my god

Compusă de INNA, Hannes Roovers, Isac Hördegård, Moa Pettersson Hammar, Gavin Jones și produsă de REALM, „Oh My God” are un sound puternic slaphouse, diferit față de piesele lansate perioada aceasta de către artistă.

Lyric video-ul pentru „Oh My God” a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), producție video Loops Production, editat de Alex Chițu, motion graphics de Loyal Trip Cartel. Echipa de beauty a INNEI a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling (ținute).

„Anul trecut pe vremea aceasta, eram în studioul meu de acasă și lucram la multe piese. Aceasta este una dintre cele pe care nu apucasem să o lansez. Enjoy!”, a spus INNA.

„Oh My God” a fost lansată la mai puțin de o săptămână după ,„Cool Me Down”, cea mai fresh colaborare dintre Gromee, DJ și producător de top din Polonia și INNA, o piesă cu multă energie și beat-uri dinamice care sună perfect pentru vara care se apropie.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la Iași în 2021, la Romanian Creative Week: Concerte în grădinile Palas Mall și tabără muzicală

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative ro…