Home Events Kids’ Day la Iași: Raluca Olaru și Andreea Mitu au jucat tenis cu aproape 200 de copii

Kids’ Day la Iași: Raluca Olaru și Andreea Mitu au jucat tenis cu aproape 200 de copii

7 min read

Kids’ Day, eveniment oferit copiilor de către organizatorii turneelor Concord Iași Open și BCR Iași Open, a reunit într-un cadru spectaculos copii de toate vârstele, de la 6 ani și până aproape de majorat, începători sau avansați, toți participanții având parte de numeroase surprize.

Raluca Olaru: „Este important să-i învățăm pe copii să facă sport, de mici”

Raluca Olaru, fost număr număr 53 mondial, s-a arătat entuziasmată de atmosfera din Grădina Palas, unde peste 150 de copii au venit să se bucure de sport și în special de tenis.

„A fost o acțiune superbă, atmosfera a fost incredibilă! Am fost la Iași ultima oară când eram și eu un copil, pe la 15 ani și chiar mă bucur că am revenit. Sunt fericită să fiu aici. Este foarte important pentru copii să facă mișcare, nu neapărat tenis. Și nu doar pentru copii, ci pentru toți oamenii. Este important în același timp să-i învățăm pe copii, de mici, să fie activi, să facă sport, să stea în aer liber, mai ales în ziua de azi, cu aceste rețele de socializare. Cred că este important să-i învățăm de mici pe copii cu activitățile în aer liber. Tenisul este un sport foarte frumos, sper să se dezvolte în continuare, pentru că mai este loc și îmi doresc ca tot mai multă lume să aprecieze tenisul”, a declarat Raluca Olaru, care nu exclude varianta disputării unui meci demonstrativ la turneul BCR Iași Open, în luna iulie.

Andreea Mitu vrea să joace la BCR Iași Open, atât la simplu, cât și la dublu

Prezentă și anul trecut la Iași, de Ziua Copiilor, Andreea Mitu a ținut să participe și în acest an la Kids’ Day. Jucătoarea noastră în vârstă de 31 de ani, care în 2015  atingea faza optimilor de finală la Roland Garros, speră să fie pe teren în luna iulie, la turneul WTA 125 BCR Iași Open, atât la dublu, prin clasamentul său, cât și la simplu.

„Foarte frumoasă atmosfera la Iași. Am fost și anul trecut, mă bucur să fiu și acum aici și văd o organizare superioară față de ediția anterioară. Au fost aici și câțiva copii de 8 ani care chiar jucau binișor tenis, chiar am rămas impresionată. Vreau să joc la turneul de la Iași, încerc să intru la dublu cu clasamentul meu și o să vedem pentru proba de simplu dacă obțin un wild-card”, a declarat Andreea Mitu.

Pe lângă faptul că s-au bucurat de tenis, copiii au avut parte și de alte surprize din partea organizatorilor, stretching, Zumba, warm up sau photo booth.

Evenimentul Kids Day a fost organizat de Asociația Iași Open în parteneriat cu BCR, AdServio, Vitamin Aqua, Oxygen Sports & Spa, Decathlon și Iulius Group.

Turneele Concord Iași Open și BCR Iași Open vor avea loc la Baza Sportivă Ciric, în perioada 10-23 iulie

În luna iulie 2023, Baza Sportivă Ciric va găzdui două puternice turnee internaționale de tenis.
În săptămâna 10-16 iulie are loc turneul masculin Concord Iași Open – ATP Challenger 100, cel mai
important turneu de tenis masculin din România, aflat la 4-a ediție, iar în săptămâna imediat următoare, 17-23 iulie, să aibă loc turneul feminin BCR Iași Open – WTA 125, ajuns la a doua ediție.

Biletele la Concord Iași Open și BCR Iași Open sunt disponibile pe Entertix.ro și în magazinele Cărturești.

Citește în continuare ENVISION RACING și CARTOON NETWORK EMEA își unesc forțele pentru a-i încuraja și ajuta pe copii să devină campioni ai climei.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…