Home Beauty News Îngrijire anti-aging pentru părul tău. Tipsuri de la experții ghd

Îngrijire anti-aging pentru părul tău. Tipsuri de la experții ghd

2 min read

Odată cu înaintarea în vârstă, părul își pierde luciul, puterea, densitatea și culoarea. Experții ghd ne explică ce se întâmplă cu părul pe măsură ce îmbătrânim și ce putem face pentru a încetini procesul.

“Îmbătrânirea părului este un proces inevitabil. Aceasta este determinat de o serie de factori printre care se numără: vremea, expunerea la razele UV, procesul de colorarea, chiar li modul în care ai grijă de el. Subțierea firului este cauzată și de înaintarea în vârstă sau afecțiuni precum alopecia androgenică” explică Directorul Tehnic ghd Tim Moore.

Care sunt primele semne ale îmbătrânirii?
Un păr lipsit de strălucire, aspru, fragil și subțire! Din păcate, părul tău este la fel de afectat de procesul de îmbătrânire precum pielea, în unele cazuri chiar mai mult, atrag atenția specialiștii ghd.

Ce se întâmplă cu părul nostru pe măsură ce îmbătrânim?

“Majoritatea oamenilor vor observa că se confruntă tot mai des cu vârfuri despicate și electrizate. Firele vor începe să se subțieze, iar părul începe să cadă tot mai mult. Cel mai clar semn al îmbătrânirii? Apariția firelor albe. Odată cu trecerea timpului, cuticula se degradează, astfel firul devine tot mai vulnerabil la factorii externi. Mai mult, foliculul nu mai absoarbe pigment, ceea ce duce la încărunțire,” explică specialistul ghd.

Ai grijă de părul tău!

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …