Home Beauty News Ingrediente naturale care te protejează de soare

Ingrediente naturale care te protejează de soare

6 min read

Vrei la soare? Foarte bine! Dar ia aminte: să petreci mult timp la soare este ideal, dar nu oricum. Poți să te bucuri de soare și de beneficiile lui, însă doar cu protecție. În caz contrar, va trebui să te ții departe de soare, contorizând efectele care îți produc suferință: arsuri din cele mai grave și urmările lor în timp.

„O expunere la soare cu respectarea timpului recomandat are efecte terapeutice. În schimb, o cură de prea mult soare, la ore nepotrivite, nu aduce niciun beneficiu. Ba dimpotrivă, poate provoca arsuri. Cum faci ca să eviți neplăcerile cauzate de soare? Ei bine, ai nevoie de produse de protecție potrivite, cu ingrediente de calitate, adaptate nevoilor pielii tale” – Diana Marandiuc, NATURYS ROMÂNIA.

Ingrediente magice pentru protecția solară
Dacă trebuie să stai la soare o perioadă lungă de timp, poartă haine de bumbac și optează pentru
alternative naturale și sigure. Acestea te protejează de arsurile solare, dar, în același timp, hrănesc
pielea. Iată sugestiile noastre:

Ulei de semințe de morcov are factor de protecție 40, și este considerat cel mai puternic ingredient natural atunci când vine vorba despre protecția solară. În plus, acest ulei este extrem de bogat în antioxidanți și are și proprietăți antiseptice.

Uleiul din semințe de morcov este unul dintre cei mai importanți protectori naturali ai pielii. Gradul său de protecție solară este egal cu cel al celor mai exclusiviste produse de pe piață. Uleiul de semințe de morcov este foarte concentrat și trebuie adăugat la un ulei de transport pentru a putea să-l folosești zilnic.

Uleiul din germeni de grâu conține cantități mari de vitamine, precum vitamina E, vitamina K, dar și
vitamina B. În plus, creează un strat protector împotriva radiațiilor UV, protejând pielea atunci când este expusă la soare. Uleiul din germeni de grâu este considerat al treilea cel mai bun ulei din punct de vedere al factorului de protecție solară. Pe lângă vitamina E, uleiul din germeni de grâu îi oferă pielii și o gamă de antioxidanți naturali care repară celulele deteriorate de razele UV.

Uleiul din semințe de zmeură uleiul esențial obținut din semințe de zmeură este bogat în acizi grași Omega-3, dar și în acizi grași Omega-6. Este bogat în vitamina E, care vindecă și repară pielea și este un ulei foarte stabil, ceea ce înseamnă că nu este înlăturat cu ușurință. Acesta nu numai că oferă protecție solară pielii, dar previne și apariția vergeturilor dacă este folosit cu regularitate. Uleiul de semințe de zmeură are un factor de protecție relativ ridicat: între 30 și 50.

Uleiul de avocado foarte bogat în grăsimi monosaturate, grăsimi care formează un strat protector la nivelul pielii, protejând-o de radiații și prevenind arsurile solare.

Ulei de cocos un ulei cu un miros plăcut, ușor de procurat, este cel mai important produs de îngrijire a pielii în multe culturi tropicale din intreaga lume. Oferă protecție solară moderată.

Uleiul de migdale un ulei foarte valoros, ușor de găsit, care oferă o protecție foarte bună împotriva razelor soarelui. Potrivit studiilor, uleiul de migdale are un factor de protecție SPF 6, la fel ca multe produse solare de pe piață.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

MOSCHINO și H&M – o colaborare uluitoare

De-a lungul timpului, brand-ul mass market H&M și-a făcut un renume cu privire la cola…