Home LifeStyle În ParkLake se deschide un sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor

În ParkLake se deschide un sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor

5 min read

ParkLake continuă să ofere o experiență “Beyond Shopping” și își lărgește oferta de servicii. Noul punct de lucru are 500 m2 și 17 ghișee operaționale ParkLake, un proiect în sistem joint venture Sonae Sierra și Caelum Development, a inaugurat luni, în prezența reprezentanților din cadrul Ministerului de Interne și ai Primăriei București, un nou sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor simple locuitorilor din București și din județul Ilfov. În cadrul noului oficiu de 500 m2, situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake, vor funcționa 17 ghișee – 14 ghișee pentru primirea cererilor și 3 ghișee pentru eliberarea pașapoartelor.

“Prin oferta de servicii și divertisment pe care o punem la dispoziție, suntem o destinație ideală pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidență si eliberare a pașapoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind în același timp opțiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Această deschidere marchează un alt pas în misiunea noastră de a oferi vizitatorilor noștri o experiență “beyond shopping”- Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Manager.

ParkLake reprezintă o investiție de 180 de milioane de euro si aduce împreună oamenii și natura într-un spațiu care extinde zona parcului și găzduiește branduri venite în premieră pe piața românească, un complex unic de chiriași, o gamă largă de servicii, acțiuni de entertainment pe perioada verii și a iernii, acțiuni cu tematica sportivă și evenimente de divertisment pe tot parcursul anului.

Acest proiect remarcabil are la bază un concept de arhitectură inovator de ultimă generație și unește partea extrem de populată a orașului cu parcul existent, creând astfel un pasaj pentru familiile care doresc să se bucure de parc și natură. În același timp, ParkLake oferă o gamă largă de servicii clienților săi, iar această nouă deschidere completează atractivitatea centrului comercial, oferind comunității locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale și administrative într-o singură locație.

Noul sediu de evidență și eliberare a pașapoartelor, deschis în ParkLake, va opera de luni
până vineri între orele 8.30 – 16.30, iar miercuri biroul este deschis până la ora 18.30.

Despre Sonae Sierra
Sonae Sierra este compania internațională dedicată dezvoltării proprietăților dinamice centrate pe comerțul retail și furnizării de servicii pentru aceste proprietăți. Compania are birouri corporative în 12 țări, furnizând astfel servicii clienților din regiuni foarte diferite, cum ar fi Portugalia, Algeria, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia, Slovacia, Spania, Tunisia și Turcia. Sonae Sierra deține 46 de centre comerciale cu o valoarea de piață de aproximativ 7 miliarde EUR și administrează și/sau închiriază 83 de centre comerciale cu o suprafață închiriabilă totală (GLA) de 2,5 milioane m 2 și un număr de peste 9.300 de chiriași. În prezent, Sonae Sierra are 14 proiecte în curs de dezvoltare, inclusiv 7 proiecte noi pentru clienți. Sonae Sierra lucrează în prezent cu peste 20 de co-investitori la nivel de proprietăți imobiliare și administrează patru fonduri de investiție imobiliară pentru un număr important de investitori din întreaga lume.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…