Home Fashion Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin artă

Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin artă

2 min read

Complexitatea artei, care se manifestă în nenumărate forme, este demonstrată încă o dată de Mihaela Năstase, un artist contemporan care a ales să se exprime prin imagini decupate din reviste. Fascinată încă din copilărie de Roy Lichtenstein și Andy Warhol, Mihaela s-a îndreptat, în 2015, către arta colajelor analoage, începând să creeze tablouri care transmit mesaje prin juxtapuneri creative de imagini, prin proiectul Hand Cut Collage.

După ce tablourile sale au fost expuse în Galerii de Artă din Londra și Roma, Mihaela Năstase a decis să încerce încă o manifestare a artei, și a extins proiectul Hand Cut Collage către modă, lansând o linie de tricouri imprimate cu imagini ce transmit emoții și mesaje. Confecționate din bumbac 100% organic, în variante albe sau verde pastel și imprimate cu 12 modele de colaje, la alegere, tricourile vin în două variante, cu mânecă scurtă sau maiou și sunt o alegere cool, interesantă pentru orice tip de outfit pe timpul verii, de la ținute sport sau casual până la variante șic pentru petreceri.

Pentru bărbați, artista a conceput un model de tricou simplu, imprimat cu 12 modele de colaje, de purtat atât la jeans cât și la pantaloni și sacou.

„De fapt, aceste tricouri nu sunt doar simple piese vestimentare. Practic, alegi să porți o piesă de artă care spune o poveste despre tine, despre personalitatea și emoțiile tale“, spune Mihaela Năstase.

Colecția este disponibilă pe www.handcutcollage.com

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Trei motive să vezi „Aquaman” în format IMAX

Pregătește-te să experimentezi „Aquaman” la maximum! Pe gigantele ecrane IMAX ai parte de …