Home Health & Beauty 7 greseli de make-up care ne imbatranesc

7 greseli de make-up care ne imbatranesc

3 min read

f-64

Machiajul a fost conceput pentru a ne infrumuseta, pentru a ne ascunde defectele si pentru a ne pune in evidenta anumite trasaturi. Un machiaj corect ne poate intineri pe loc, pe cand anumite greseli pot crea exact opusul efectului dorit. Iata 7 greseli de make-up care ne imbatranesc.

Fardul de sprancene prea inchis

Daca la 24 de ani un fard de sprancene mai inchis te prindea bine si iti definea frumos trasaturile fetei, la 35 este indicat sa folosesti unul ceva mai deschis fata de culoarea ta naturala, cu o nuanta sau doua.

Mascara pe genele inferioare

Rolul rimelului este acela de a conferi luminozitate privirii daca produsul este aplicat cum trebuie si in cantitati normale. Daca aplici mascara pe genele inferioare, privirea va fi mai obosita. Daca iti doresti un efect dramatic, aplica un al doilea strat pe coltul extern al ochiului.

Prea mult contur

Conturarea buzelor trebuie facuta cu grija. Un contur prea pronuntat si intr-o nuanta prea inchisa confera un aspect vulgar si diminueaza volumul buzelor, lucru care te imbatraneste instant cu 10 ani.

Dermatograful negru

Daca ai trecut de 27 de ani si treci printr-o perioada mai agitata si pari mereu obosita, creionul negru dermatograf nu este alegerea cea mai fericita pentru tine. Inlocuieste-l cu nuante de maro inchis sau aubergine si foloseste o pensula sau un betisor de vata pentru a estompa linia dermatografului.

Ruj prea inchis

Un ruj intr-o nuanta inchisa micsoreaza optic suprafata buzelor si te imbatraneste foarte tare. Alege nuante de rosu vibrant in loc de burgundy de exemplu.

Prea mult fond de ten

Folosind prea mult fond de ten riscam ca acesta sa se adune in liniile fine de la nivelul pielii, furand din luminozitate.

Prea mult anticearcan

Anticearcanul are un rol foarte important in machiaj si aplicat corect chiar poate face minuni. Un aticearcan dens, aplicat in exces si eventual intr-o nuanta prea deschisa, peste care mai aplici si pudra, poate provoca un dezastru cosmetic. Se va aduna in ridurile fine de sub ochi, imbatranindu-te cu cel putin 6 ani. Opteaza pentru un anticearcan fluid sau cremos si tamponeaza bine zona pe care l-ai aplicat.

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…