Home Events Global Woman Club Bucharest se lansează pe 5 noiembrie cu un eveniment de socializare pentru femei în afaceri

Global Woman Club Bucharest se lansează pe 5 noiembrie cu un eveniment de socializare pentru femei în afaceri

3 min read

Global Woman Club se deschide în România pe 5 noiembrie 2018 în cadrul unui mic-dejun de socializare la Athenee Palace Hilton București. Evenimentul va reuni femei în business și antreprenoriat din România, dar și invitați internaționali.

Evenimentul de lansare se adresează celor care își doresc să învețe mai multe despre business și să se conecteze cu alte femei lider din întreaga lume pentru a forma colaborări, parteneriate, precum și prietenii.

Speakerii locali și internaționali din cadrul evenimentului vor fi tot reprezentante feminine de top în corporații, în comunitate sau în propria afacere. Ele vor împărtăși pe scurt experiența lor în afaceri și în ce industrie își desfășoară activitatea. ”Dacă vrei să încurajezi o femeie, oferă-i un microfon”, spune Mirela Sula, fondatoarea Global Woman Club.

Global Woman Club este o rețea de networking pentru femei dornice să aibă o voce la nivel local și să se extindă la nivel global. Conceptul a luat naștere în 2016 în Londra și până acum și-a deschis sucursale în 24 de orașe din 16 țări. ”Misiunea Global Woman de a încuraja colaborarea în locul competiției între femei a fost primul motiv pentru care, după ce am devenit membru al comunității din Londra, am propus deschiderea clubului și în România”, mărturisește Alexandra Bădiță, Director Regional Global Woman Club Bucharest.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză și este deschis atât femeilor, cât și bărbaților care doresc să susțină această misiune. Mai multe detalii despre Global Woman Club și micul-dejun de lansare se pot găsi și pe pagina evenimentului.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…