Home LifeStyle FOREO plantează mii de copaci cu ajutorul clienților săi

FOREO plantează mii de copaci cu ajutorul clienților săi

6 min read

În efortul de a încetini criza ecologică provocată de defrișări, FOREO și-a unit forțele cu One Tree Planted și a lansat campania „Made To Last, Not Break Fast”, angajându-se să planteze un copac pentru fiecare comandă plasată pe foreo.com în timpul campaniei de sustenabilitate a mărcii.foreo planteaza copaci

În fiecare an, o zonă de pădure tropicală de dimensiunea orașului New Jersey este tăiată și distrusă ca rezultat direct al activităților umane. Defrișările au dus la schimbări climatice, pierderea biodiversității, eroziunea solului, inundații și, până în 2030, ar putea rămâne doar 10% din pădurile tropicale ale lumii. Cu pădurea tropicală amazoniană care emite acum mai mult dioxid de carbon decât este capabil să absoarbă, „plămânii planetei noastre” tânjesc după aer. 

„Încă de la lansarea sa în 2013, misiunea FOREO a fost să îmbunătățească viața oamenilor. O mare parte din asta este de a fi responsabil față de planeta pe care o numim acasă. Clienții noștri au raportat că produsele lor FOREO încă funcționează impecabil chiar și după 8 ani de utilizare. Astfel, prin crearea de produse durabile de înaltă calitate, ne minimizăm amprenta asupra mediului și, când vine vorba de durabilitate, nu ne este frică să ne „murdărim mâinile” – la propriu, așa că anul acesta FOREO va planta un copac pentru fiecare comandă plasată în timpul campaniei noastre de Ziua Pământului. 2400 de copaci sunt tăiați în fiecare minut și până când veți termina de citit această propoziție, alte trei hectare de pădure se vor pierde”, explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

FOREO vede speranța ascunsă în inima pădurii Polylepis ce se întinde până în Anzi, unde intenționează să planteze mii de copaci. Pădurile de Polylepis, distruse de ardere și pășunat, joacă un rol crucial în conservarea ecosistemului regiunii, deoarece sunt o sursă importantă de apă care se varsă în izvoarele marelui Amazon.

FOREO este condus de spiritul antreprenorial și pasiunea pentru stilul de viață durabil. În loc să oferim tratamente unice pentru clienții noștri, prin tehnologie și inovație, oferim tratamente nesfărșite la domiciliu cu rezultate premium la nivel de SPA, economisind nu numai timp și bani, ci și resursele naturii noastre. Atunci când avem o problemă, mergem direct la miezul acesteia și implementăm o soluție permanentă. Pe lângă beneficiile ecologice ale inițiativei, acest proiect oferă oportunitatea perfectă de a stimula micro-afacerile locale concentrate pe cultivarea, plantarea și gestionarea durabilă a pădurilor native, sprijinind astfel comunitățile locale”, afirmă Trupcevic.

Reîmpădurirea va ajuta la reducerea eroziunii solului, protejând astfel și viața acvatică. Pădurile au capacitatea de a se regenera în mod natural, însă, în condiții extreme în care intensitatea focului este foarte mare, paturile germinative pot fi deteriorate definitiv, iar multe animale își vor pierde habitatul. Reîmpădurirea va duce, de asemenea, la un potențial mai mare de captare a carbonului, ceea ce reduce cantitatea de dioxid de carbon din atmosferă, crucială în lupta împotriva schimbărilor climatice globale.

Citește în continuare „Tango. Radio & Juliet”, „Lohengrin”, „Nunta lui Figaro”, pe scena Operei Naționale București

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

The A – deschiderea oficială a celui mai modern și de lux beauty center din București

Vedete, artiști și oameni de televiziune au respectat dress code-ul serii, Black with a to…