Home Fashion Florile naturale si moda…

Florile naturale si moda…

3 min read

Cred ca orice femeie este pur si simplu atrasa de flori; si asta nu pentru ca sunt frumoase sau au un miros placut. Florile naturale, pe langa cele doua aspecte aduse anterior in discutie, pot functiona ca adevarate talismane in tinutele voastre! Asa ca, de fiecare data cand primiti flori, incercati sa le „refolositi”. Fie ca vorbim despre clasicul trandafir sau maiastra orhidee, cert este ca puteti sa aduceti un plus semnificativ outfit-ului prin alegerea unui astfel de „accesoriu” care atentie, trebuie sa se integreze perfect in ansamblul compozitional!

Vom viziona in cele ce urmeaza cele mai potrivite moduri in care puteti purta florile naturale in anul 2017!

Ce poate fi mai frumos decat o piele creola, un ruj rosu, iar ca si nuanta a vestimentatiei, un albastru celest! La toate acestea se adauga o coroana formata din  trandafiri albi si roz. Purtati aceste tipuri de coronite numai pentru tinute ce au nuante deschise, iar materialele din care sunt confectionate piesele sunt indicate sa fie „sheer”.

Daca nu ai de gand sa integrezi vreo floare in tinuta ta, ei bine uite ca mai exista o varianta! Asa este, va puteti face un buchet din diferite flori de sezon si sa-l purtati in geanta! Nimic mai chic!Va mai aduceti aminte ca am vorbit mai pe la inceputul articolelor despre culoarea anului si cata naturalete trebuie sa exprime tinuta voastra in 2017? Daca aveti o fire mai energica si sunteti mereu happy, puteti sa abordati chiar si acest tip de „accesorizare”. Nu numai ca o sa atrageti toate privirile, dar veti fi si foarte stylish! Da frau liber imaginatiei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Viața dulce #fărăzahăradăugat

Am luptat în multe moduri de-a lungul vieții, însă una din cele mai intense lupte a fost c…