Home LifeStyle 6 filme de dragoste inspirate din evenimente reale

6 filme de dragoste inspirate din evenimente reale

3 min read

Multi dintre noi afla despre povesti de dragoste uimitoare si spun: “Asa ceva se intampla doar in filme”! Ei bine, noi am pregatit o selectie de 6 filme de dragoste inspirate din evenimente reale.

The vow

the-vow

Acest film are la baza povestea unui cuplu, Kim si Krickitt Carpenter, interpretata de Channing Tatum si Rachel McAdams. In urma unui accident pe care l-au avut tinerii, Krickitt si-a pierdut amintirile din ultimele 18 luni, mai exact perioada in care ea l-a intalnit si s-a idragostit de sotul ei. Memoria ei nu s-a recuperat, dar Kim nu a renuntat ci a luptat sa o recucereasca si sa o faca sa creada in iubirea pe care i-o purta.

Becoming Jane

slide-becoming-jane-img03

Acest film spune povestea de dragoste dintrea marea scriitoare Jane Austen si avocatul irlandez Thomas Lefroy. Parintii celor doi erau impotriva relatiei lor, ambii dorindu-si parteneri mai buni pentru copiii lor. In rolurile principale a acestei povesti de dragoste impresionanta au fost Anne Hathaway si James McAvoy.

The Edge of Loveimage26

 Filmul are la baza povestea celebrului poet Dylan Thomas care, fiind casatorit isi intalneste prima sa dragoste, pe Vera Phillips, de care se reindragosteste iremediabil. Keira Knightley și Matthew Rhys sunt in rolurile principale in acest film.

The Invisible Woman

the-invisible-womanAcest film prezinta povestea de dragoste a lui Charles Dickens, interpretat de Ralph Fiennes si o tanara femeie pe nume Ellen Ternan, interpretata de Felicity Jones. S-au cunoscut in 1857 cand el ar fi avut 45 de ani, iar ea 18. Ei au fost impreuna 13 ani, pana la moartea scriitorului.

The Theory of Everythingx900-1

Stephen Hawking, om de stiinta se indragosteste de tanara Jane Wilde, studenta la filologie . La scurt timp, din cauza unei boli cumplite acesta isi piede efectiv controlul asupra propriului corp, dar cu sprijinul iubitei sale isi continua cercetarile. Eddie Redmaine care a jucat rolul astrofizicianului a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor il rol principal.

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…