Home Events End of Summer – FPM Lunch @Atra Doftana

End of Summer – FPM Lunch @Atra Doftana

4 min read

Săptămâna trecută, Atra Doftana, un loc desprins parcă din basme, a găzduit un eveniment special marca Revista FPM. Ne-am dorit să sărbătorim finalul verii alături de prieteni și colaboratori și ne-am bucurat că Atra Doftana a acceptat să ne fie gazdă. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Gianina Corondan, Carmen Negoiță, Alina Tanase, Laura Călin, Deea Codrea, Gabriela Simion, Ionuț Sava, Emily Burghelea, Marian Capet, Andreea Diana Constantin și mulți alții. 

Ne-am întâlnit cu toții dis de dimineață, la 5 to Go Concep Store de la Buzești pentru a ne lua doza de energie. După ce ne-am băut cafeaua, am pornit la drum plini de entuziasm cu noile CitroenC3.  Drumul a fost lin, ne-am bucurat de muzica bună și oamenii frumoși, așa că nu am simțit cât de repede a trecut timpul până ce am ajuns la destinație. La Atra am fost așteptați cu vin bun de la Crama Gitana și mâncare pregătită cu sârg de către Chef Daniel Pălici.

În cadrul evenimentului, am anunțat colaborările cu Gabriela Simion, Alina Tănasă, Diana Enciu și Laura Călin, pentru numărul 6 al revistei FPM, pe care ne bucurăm să le avem alături și care vor avea multe de împărtășit cu cititorii revistei.

Fotograful de streestyle, Matei Vasilescu, cunoscut în online ca HeyMatei (îi puteți descoperi pozele pe pagina de Instagram HeyMatei și pe heymatei.com) a avut o misiune specială – un shooting cu totul și cu totul deosebit, ale cărui modele au fost chiar invitații noștri. Rezultatele shootingului vor fi prezentate publicului în numărul de toamnă al revistei, ca un tribut adus verii ce tocmai s-a terminat.

Tot pentru a sărbători finalul verii, Meli Melo, Namos și Roge Cavailles s-au alăturat petrecrii și au oferit cadouri frumoase invitaților noștri. Pe lângă accesoriile oferite cu generozitate de către Meli Melo, invitații vor testa produse organice namos.ro și gelurile de duș Dermo UHT de la Roge Cavalles.

Larissa Koltes și Tomi Weissbuch, finalist la Vocea României, ne-au încântat cu vocile lor și au făcut din acest sfârșit de vară unul cu adevărat deosebit.

Mulțumirile noastre speciale merg către Atra Doftana, Citroen, 5 to Go Concept Store, Meli Melo, Namos.ro, Gitana, Casa de Flori și Roge Cavailles.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …