Home Fashion Outfits Economiseste si straluceste cu OneBeat Fashion !

Economiseste si straluceste cu OneBeat Fashion !

3 min read

Cristina Bursuc- Rochie OneBeat Fashion

De Sarbatori orice femeie isi doreste sa imbrace o tinuta cat mai speciala, mai ales ca se  anunta o perioada plina de evenimente.  Si cum niciuna dintre noi nu isi doreste sa apara la doua petreceri cu aceeasi rochie, ne-am gandit ca serviciul de inchiriere rochii oferit de Atelierul OneBeat Fashion ne poate scoate din incurcatura. Credem ca orice femeie ar trebui sa se simta speciala intr-o rochie superba si foarte scumpa, de aceea, acest serviciu este ideal. Consideram ca de banii de care ti-ai face o rochie mai bine ti-ai inchiria cateva pe care sa le poti lua la diverse evenimente.

Cristina Bursuc

11

Atelierul OneBeat Fashion ofera clientelor sale rochii de ocazie lucrate impecabil,  hand made si unicat, pe care au posibilitatea sa le si inchirieze. Avantajul rochiilor lucrate manual si unicat este si acela ca nimeni de la petrecere nu va mai avea rochia pe care o ai tu. Toate rochiile sunt curatate prin tehnologia cu aburi, nu au defecte si pot fi modificate, asa ca nu trebuie sa va faceti griji referitor la acest aspect. Iar pentru acele femei care prefera sa poarte o noua rochie la fiecare eveniment, serviciul de inchiriere mi se pare mai mult decat genial. Fie ca vorbim de o rochie foarte eleganta, o rochie din anii 20,  sau o rochie de mireasa, consider ca varianta de inchiriere este cea mai buna. Clientele care inchiriaza o rochie vor primi un card de fidelitate pe care il pot folosi si prietenele lor, iar dupa patru rochii inchiriate, urmatoarea poate fi inchiriata gratuit.

Cristina Bursuc

15

19

Si pentru ca vorbele sunt de prisos,  va arat patru tinute pe care noi le-am gasit in atelierul OneBeat Fashion si care credem noi ca sunt mai mult decat potrivite atat pentru perioada sarbatorilor cat si pentru evenimentele ce vor urma pe tot parcursul anului.

Tinuta: OneBeat Fashion

Foto: Ileana Radulescu

Locatie: Laboratoarele Thea

34

35

Cristina Bursuc

27

30

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Outfits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Trei motive să vezi „Aquaman” în format IMAX

Pregătește-te să experimentezi „Aquaman” la maximum! Pe gigantele ecrane IMAX ai parte de …