Home Events E-târg ZoriDeRomânia – singurul târg online cu produse româneşti, alese chiar de tine!

E-târg ZoriDeRomânia – singurul târg online cu produse româneşti, alese chiar de tine!

4 min read

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vezi o rochie, o pereche de pantofi sau o cremă pentru faţă care să îţi placă mult, să o pui în coş, dar să ţi se pară totuşi prea scumpă şi în final să abandonezi coşul, cumpărăturile, dar gândul tău… tot acolo să rămână?

ZoriDeRomânia

Nouă ni s-a întâmplat şi nu doar o dată. Cum ar fi ca tu să poti alege produsul pe care îl vrei redus, şi nu oricum, ci cu până la 50%? Cum ar fi ca acel produs să fie un produs românesc, pe care cumpărându-l îţi faci nu doar ţie un bine, dar susţii şi producţia românească? Cum ar fi să găseşti într-un singur loc produse româneşti pentru tine, familia şi casa ta, pe care să le poti cumpăra la super preţuri, cu transportul inclus?

Toate acestea se întâmplă pe ZoriDeRomania.ro în perioada 10-13 iunie, când va avea loc târgul online al celor mai dorite produse româneşti. E nevoie de implicarea ta, pentru ca târgul sa fie pe gustul tău, şi pentru asta trebuie doar să votezi pe paginile de Facebook sau Instagram ZoriDeRomania produsele favorite de la fiecare producător care te interesează pentru a te asigura că le vei regăsi în perioada 10-13 iunie la preţuri reduse pe ZoriDeRomania.ro.

Vei avea de unde alege: haine din ultimele colecţii, încălţăminte şi genţi din piele naturală, cosmetice din ingrediente organice, jucării şi scutece pentru bebeluşi, produse pentru curăţenie, decoraţiuni unice, obiecte din ceramică sau lumânări parfumate handmade, de la peste 40 de producători locali.

Dacă încă nu eşti convins, urmăreşte pagina de Facebook ZoriDeRomania şi zilnic vei vedea produsele româneşti propuse de producătorii locali, din care tu poţi alege preferatele care vor fi apoi reduse pentru tine la E-târg ZoriDeRomânia, între 10 şi 13 iunie!

Citește în continuare Rezidența FemArt 2021. APEL – Concurs de proiecte pentru femeile cineast.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Campania BAC DE 10 motivează absolvenții de liceu și în 2021

De mai bine de 7 ani, această campanie își dorește să susțină performanța în educație și r…