Home Events Dumbrava Vlăsiei vă invită pe 22 și 23 iunie la Dor de Vară

Dumbrava Vlăsiei vă invită pe 22 și 23 iunie la Dor de Vară

5 min read

În primele zile de vacanță, pe 22 și 23 iunie, Dumbrava Vlăsiei își deschide porțile și brațele pentru un eveniment de celebrare a verii. O experiență senzorială autentică, încărcată de clipe parfumate, bune, tihnite.

dumbrava vlăsiei eveniment

Sub patronajul florilor, al artei murale și al muzicii, contemplatorii de frumos, de insolit și dornici de provocări, sunt invitați să participe la o celebrare a verii, sub cerul senin și liber al Dumbrăvii.

Printre Flori și Prieteni

Evenimentul de la Dumbrava Vlăsiei găzduiește o selecție unică de plante perene, vedete ale faimoaselor grădini engleze, într-o expoziție cu vânzare minuțios pregătită pentru a exemplifica modele de grădini, asocieri inspirate de plante, de flori, arbuști și arbori cu totul speciali, ca origine dar și ca vârstă. Cultivatori și peisagiști profesioniști vor asigura îndrumarea doritorilor în elaborarea unor tipuri de grădini potrivite fiecăruia, asigurând o varietate de plante aclimatizate, parte dintre ele fiind nou introduse pe piața europeană.

Atelierul de sub Tei

De la Mural la Normal, o serie de artiști apreciați, „cei mai cei”, creează și expun la Dor de Vară. Atoma, Pisica Pătrată, Cazacincu, Ksele, Delia Cîrstea și Cristian Scutaru sunt cei care își vor lucra și prelucra temele elaborate pentru fațadele ample, pe suprafețe mai puțin imposibile, într-un cadru atipic street art-ului: în natură. Grădina cu Camere și Casa Teacă găzduiesc o expoziție și un exposhop cu lucrări ale unor nume la fel de sonore din street art, grafică și artă murală: Mircea Pop, Popescu, Roper, Mimi, Alexa Tincu, Timotei Drob, Palms Cocos și Florin Enache. Vor fi expuse planșe și obiecte originale pentru vânzare, într-un market-place special imaginat pentru iubitorii de artă urbană.

Concert Urma

Pe 22 iunie, trupa Urma revine în Dumbrava Vlăsiei pentru o seară de concert în Amfiteatrul din parcul nostru. Surpriza serii constă în noua formulă muzicală și stilistică care a fost pregătită exclusiv pentru Dumbrava Vlăsiei… Cu o invitată surpriză.

Vă recomandăm să aduceți pălării de soare, o carte bună și o pătură pe care să vă puteți așeza direct în iarba verde din Dumbrava Vlăsiei.

Pentru cei care vor să se bucure de concert, dar și de meciul de fotbal mult așteptat, pot sta liniștiți. Totul este pregătit pentru o seară perfectă.

 Opțiuni de hidratare și mâncare sunt disponibile la eveniment.

Intrarea este liberă.

Despre Dumbrava Vlăsiei

Dumbrava Vlăsiei este un proiect unic pe piața rezidențială din România. Localizat în nordul Bucureștiului, parcul rezidențial Dumbrava Vlăsiei a fost gândit ca o comunitate autonomă, privată, oferind rezidenților săi toate condițiile pentru a duce un stil de viață sănătos și de înaltă calitate, ce pune accentul pe libertatea de exprimare și comuniunea armonioasă.

Citește în continuare Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…