Home Beauty News Doppelherz®, frumusețe și sănătate în fiecare zi

Doppelherz®, frumusețe și sănătate în fiecare zi

10 min read

Se spune că adevărata frumusețe vine din interior! Părul îngrijit și puternic, pielea sănătoasă și unghiile rezistente sunt piesele de rezistență ale vitalității și frumuseții naturale. În afara ritualului zilnic de îngrijire cu ajutorul produselor cosmetice pentru păr, piele sau unghii, trebuie să iei în calcul atât o alimentație bogată în vitamine și minerale, cât și exercițiile  fizice. Atunci când observi ca părul tău nu mai are strălucire, ca pielea ta nu mai are un aspect proaspăt sau că unghiile tale sunt mai moi și se rup ușor, principalul motiv ar putea fi absența vitaminelor și mineralelor, care lipsesc din hrana noastră; de aceea este nevoie să intervii înlocuindu-le cu ajutorul suplimentelor. Oferă-i aspectului tău exterior o îngrijire suplimentară cu produsele speciale Doppelherz® , disponibile în farmacii.

 Doppelherz® aktiv Piele + Păr + Unghii

Este un supliment complex care ajută la îmbunătățirea aspectului tău exterior. Conține 3 mg Acid hialuronic,  100 mg extract de rodie, Vitamina A + Biotina pentru o piele sănătoasă și Zinc pentru întărirea părului și a unghiilor.

Beneficiile acidului hialuronic 

Acidul hialuronic este o substanță întâlnită în mod natural în organism. Ea este sintetizată de celule specializate ale țesutului conjunctiv, la nivelul căruia se și găsește în cantitate mare. Concentrații importante de Acid hialuronic se află și în piele și în lichidul sinovial. Este, așadar, un ingredient natural al țesutului conjunctiv, care contribuie la reținerea apei și are rol în hidratarea pielii și menținerea fermității acesteia. Înaintarea în vârstă este însoțită și de imbătrânirea pielii. Acest proces se caracterizează prin reducerea sintezei colagenului și a acidului hialuronic. Prin urmare, aportul acestor doi nutrienți prin dieta zilnică (alimente și suplimente alimentare) este important. Utilizarea de ani buni a formelor injectabile pe bază de acid hialuronic în chirurgia plastică pentru umplerea ridurilor și lifting este un fapt cunoscut. În ultimii ani însă, se apelează tot mai mult la administrarea pe cale orală a acidului hialuronic.

Beneficiile argilei – argila este un produs natural, al cărui component principal este siliciul. Ea este folosită încă din cele mai vechi timpuri ca remediu, în sănătate și cosmetică, cu rezultate deosebite.

Beneficiile Biotinei, Zincului si Vitaminelor B 

Biotina este de nelipsit în formulele de îngrijire a părului. Intervine în procesul formării cheratinei și, consecutiv, contribuie la menținerea sănătății părului, ca și Zincul. Alimentele cu un conținut crescut de Zinc sunt fructele de mare, mai ales stridiile, ouăle și laptele, dar și unele cereale. Procesul de diviziunea celulară se bazează pe doze echilibrate de Acid folic, Vitamina B12 si Magneziu.

Doppelherz® aktiv Substanțe vitale pentru Păr + Zinc + extract de mei

Este un supliment complex care ajută ca părul tău să arate îngrijit și strălucitor contribuind la sănatatea acestuia. Conține 300 µg Biotina pentru menținerea sănătății părului, Zinc (5 mg) care contribuie la menținerea sănătății părului, unghiilor, pielii, plus ulei de germeni de grâu și extract de mei.

Beneficii ale extractului de mei și ale uleiului din germeni de grâu

Meiul este un remediu natural folosit de femei încă din cele mai vechi timpuri, datorită mineralelor pe care le conține. Cariopsele de mei conțin proteine, grăsimi și numeroase substanțe minerale, printre care Fosfor, Magneziu, Fier și Vitamina A.

De asemenea, uleiul din germeni de grâu conține acizi grași polinesaturați care intervin în procesul de formare a celulelor, inclusiv a celor din regiunea rădăcinii firului de păr.

Capsulele Doppelherz® aktiv Substanțe vitale pentru păr + Zinc + extract de mei sunt un ajutor esențial pentru îngrijirea părului tău, atunci când ai un stil de viață activ care te expune la diferiți factori externi nocivi, precum poluarea, fumul sau razele UV. Dacă îți dorești un păr care să strălucească de sănătate, încearcă suplimentul alimentar Doppelherz® aktiv Substanțe vitale pentru păr + Zinc + extract de mei.

Doppelherz aktiv Păr Forte

Este un supliment care ajută părul să fie mai săntos, conține Cupru pentru pigmentarea naturală a părului, Biotina + Zinc pentru menținerea sănătății părului.

Beneficii ale consumului de L-cisteina și L-metionina

L-cisteina este un aminoacid sulfurat. Ea apare îndeosebi în proteinele fibroase (keratina) din păr și unghii. Keratina conferă rezistență părului și unghiilor. L-metionina este, de asemenea, un aminoacid sulfurat. Întrucât organismul uman nu poate produce acest aminoacid, el trebuie preluat din alimente. Metionina servește, printre altele, la producerea de cisteină.

 Beneficii ale pulberii din iarbă de Coada-calului

Coada-calului (Equisetum arvense) se numară printre cele mai vechi plante din lume. S-a dezvoltat cu aproximativ 400 de milioane de ani în urmă și face parte din familia Equisetaceae. Cunoscută și folosită în medicina traditională încă din antichitate, este recunoscută pentru acțiunea benefică asupra părului, unghiilor și țesutului conjunctiv.

Dacă simți că pielea ta a devenit uscată sau nu mai este la fel de fină, dacă părul tău este tern, iar unghiile moi și casante, îți recomandăm să încerci suplimentele   Doppelherz® , disponibile în farmacii sau online,  la un raport preț-calitate optim.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția de bijuterii Disney x Pandora ne încurajează să alegem un stil impunător

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Fav…