Home Fashion Outfits Designerul Florin Dobre ne dezvaluie ce se poarta in vara anului 2015

Designerul Florin Dobre ne dezvaluie ce se poarta in vara anului 2015

3 min read
IMG_7496
Tinuta: Stefanel

Marele designer Yves Saint Laurent spunea ca moda trece, dar stilul ramane, este etern. Fara sa il contrazic,  ma gandesc ca trebuie facut ceva pentru ca nu e deloc usor sa ti pasul cu moda.  Si ca sa fiu sigura ca nu dau gres, am apelat la profesionisti. Am pus mana pe telefon si am zis s-o rezolv intr-un fel. Designerul Florin Dobre, recunoscut pentru showul in moda, m-a scos din incurcatura si intr-un scurt interviu  a dat cateva sfaturi despre ce se poarta vara aceasta.

Florin Dobre
Designer Florin Dobre

Este important sa urmam trendurile? Cand si de ce?

„Nu este atat de important sa urmam tendintele rapid schimbatoare ci important este sa ne cream o stare de bine prin propriul nostru stil, dar cred cu tarie ca cel mai important este sa fim frumosi pe interior si atunci se va vedea si in exterior, iar daca suntem pasionati de moda ar fi bine sa nu cadem in viciul ei.”

Care sunt secretele modei?

„Moda este frumoasa atata timp cat nu este patimasa, atata timp cat purtam ce ne sta bine si ceea ce ne place cu adevarat, cand ne avantajeaza, cand nu parem ridicoli si mai ales cand nu rade lumea de noi pe strada. Moda este frumoasa atunci cand o controlam noi pe ea, nu ea pe noi”.

Care sunt tendintele din vara anului 2015?

„ Daca aveti puterea de a detine controlul va sfatuiesc sa aveti un stil personal. Din tendintele sezonului urmator va recomand sa folosiţi dungile, mai ales  cele verticale, bulinile mici, culorile pastelate si o intoarcere la clasic, la croiala batranilor croitori si mai ales la respectul de sine si al celor din jurul nostru… in rest numai de bine si cu Dumnezeu inainte!”

Acum ca stiu ce se poarta, nu am facut altceva decat sa dau o fuga prin magazine si sa pun in aplicare ce m-a sfatuit desigerul Florin Dobre pe care il apreciez pentru extravaganta sa.

Prima oprire a fost la magazinul Stefanel, Piata Romana, de unde am ales o tinuta deosebita, pe care o recomand cu mare drag.

Stefanel
Tinuta: Stefanel
Tinuta : Stefanel
Tinuta : Stefanel
Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Outfits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secuiana se întoarce cu forțe proaspete!

Din dorința de a da un restart și a veni cu propuneri care se adresează și generațiilor ti…