Home Events Designeri În Vitrina YOKKO. Premiile YOKKOlindate

Designeri În Vitrina YOKKO. Premiile YOKKOlindate

3 min read

Marți, 22 decembrie, a avut loc episodul 6 din seria Designeri în Vitrina YOKKO, un proiect de găzduire și expunere gratuită a designerilor români în magazinele YOKKO din toată țara.

Designeri În Vitrina YOKKO

Bucuria întâlnirii în 2020 a peste 50 de designeri se poate rezuma așa:

Evenimentele realizate din iulie 2020 până la sfârșitul anului pot fi văzute aici: YOKKO: https://www.yokko.ro/blog/category/noutati/

Ne-am adunat în magazinul YOKKO din Calea Victoriei 85 pentru o Gală de Premii, transmisă live pe Facebook și pe YouTube, care să cuprindă momente esentiale realizate pe parcursul anului. Gala a fost una mai mult imaginară, virtuală, date fiind condițiile actuale. Totuși, am punctat cu ajutorul  designerilor: Provocative Concept, Florentina Giol, Simina Filat Design, DeCorina Hats – Millinery, Ana Ilie Design și Parapli Solèy, câteva lucruri esențiale.

S-au dat premii simbolice, spre exemplu: premiul pentru susținerea necondiționată Adelei Diaconu, jurnalist din Brașov care a scris încă de la primul episod articole despre designerii români, premiul pentru model înnăscut actriței Alexandra Velniciuc, care a prezentat pe podium creațiile designerilor în episodul 3, sau premiul pentru aranjament a la Cluj designerului clujean Mirela Grindean, care a organizat și amenajat vitrina magazinului YOKKO din Cluj. S-au primit cutii de chibrituri pentru „a ține lumea pe jar”, rame foto pentru „a imortaliza succesul”, portocale pentru „o carieră suculentă”, un ghem de sfoară pentru „a da sfoară în țară”, daruri simbolice care au făcut deliciul publicului. Cu toate acestea, toată lumea a primit și cadouri românești consistente de la Techir, producător de produse cosmetice din Techirghiol, de la Topoloveni, brand certificat internațional de dulcețuri, de la Liberte, cea mai nouă și mai cool cofetărie din București și bineînțeles, de la YOKKO.

O nouă premieră s-a consemnat în magazinul din Calea Victoriei 85, concertul de colinde susținut în Vitrină de cântăreața folk Ana Teodora.

Transmisiune live: Marius Tudose.

Foto: Mihaela Dinca.

Partener media: revista Life.ro.

Citește în continuare Dicționar ilustrat de stări | Creații semnate de designeri români.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

ANTONIA lansează single-ul ”Dinero” în colaborare cu Yoss Bones

ANTONIA revine cu single-ul ”Dinero”, o piesă latino în engleză și spaniolă, în colaborare…