Home Fashion Outfits Descopera noua colectie Sense

Descopera noua colectie Sense

1 min read

Tinuta-SenseAsa cum ne-a obisnuit in fiecare sezon, brandul romanesc Sense, sub conducerea creativa a designer-ului Andreea Tincu, vine cu o serie de colectii capsula, inspirate din tendintele internationale si adaptate in functie de particularitatile clientelor din Romania.

Pentru cei care nu stiu, tinutele Sense sunt lucrate in fabricile proprii din Romania, un aspect important in filosofia acestei marci. In paralel, brandul Sense importa materiale si fire de la fabrici cu vechime din Europa, cum ar fi cele italiene.sense

Ultima colectie intitulata Orange Land este creata pornind de la diverse nuante de portocaliu, ce a fost declarat de Pantone facand parte din culorile noului sezon.  Este o culoare de pamant, calda si vesela, pe care o poti vedea si in colectiile Nina Ricci, Roland Mouret, Balmain sau Chalayan.

Poti admira colectia in magazinele Sense din toata tara, inclusiv in cele doua nou deschise in Brasov si Timisoara, dar si in magazinul online, www.fashionsense.ro, cu o sectiune importanta de Noutati, in care sunt expuse, saptamanal, modele noi.

semse
sense3

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Outfits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Laurențiu Bărzoi, un tânăr designer cu idei mari

Deși are doar 23 de ani, Laurențiu Bărzoi este unul dintre tinerii designeri români care n…