Home Fashion Denimul definește sezonul toamnă-iarnă 2023

Denimul definește sezonul toamnă-iarnă 2023

5 min read

Toamna e momentul când lucrurile o iau de la capăt. Fie că vorbim despre job, școală sau alte responsabilități ale vieții, acest sezon oferă un refresh mult așteptat. Bineînțeles că un switch major de acest gen influențează inclusiv garderoba, care e reînnoită exact în această perioadă.

Din perspectiva asta, Levi’s a elaborat o nouă campanie ce se bazează pe un stil effortless și cool, însoțit de confort la cote maxime. În centrul atenției este double denim, un concept ce surprinde combinațiile superbe dintre diferitele piese din denim dintr-un outfit.

Astfel, Back in Blue a fost realizată cu gândul că fiecare piesă parte din campanie reprezintă o modalitate de exprimare a sinelui, având capacitatea să transpună felul unic al fiecăruia la adevărata lui valoare. Prin modele iconice și fit-uri emblematice, articolele Levi’s sunt făcute pentru a fi purtate de oricine, dar de fiecare dată într-un mod diferit.

Campania a fost materializată cu ajutorul unor micro-influenceri din nordul și sudul Europei, care au oferit o perspectivă unică și personală a styling-ului, lăsându-și creativitatea să îmbogățească fiecare material video sau foto din Back in Blue.

Printre articolele preferate Back in Blue se numără blugii Reverse Baggy Dad, 501 90s Freehand Folk și 726 High Rise Flare Split Hem. Primul model este pur și simplu senzațional – o pereche de blugi cu 2 fețe, un fit baggy și o talie mid-rise. Reverse Baggy Dad e item-ul perfect pentru zilele în care îți dorești să atragi atenția fără prea mult efort.

Modelul 501 90s Freehand Folk se remarcă prin compoziția interesantă de denim – nuanțe de albastru spălăcit se îmbină cu cele de albastru calm, creând astfel un pattern unic. Este perechea perfectă de blugi pentru zilele în care îți dorești să ai o apariție sporty, dar ușor îndrăzneață. Nu în ultimul rând, modelul 726 High Rise Flare Split Hem este surprinzător prin tivul neobișnuit – acesta este ușor tăiat pe lungimea piciorului pentru a oferi un ușor accent flare și e ideal pentru zile de festival sau alte evenimente unde distracția e laitmotiv.

Dat fiind faptul că tendința sezonului este double denim, look-urile full denim sunt cele care vor atrage atenția pe oriunde ajungi. Tocmai de aceea, modelele noastre preferate de blugi ar putea fi asortate cu o jachetă Trucker Jacket, o cămașă Classic Western Standard Fit Shirt sau o șapcă Essential Cap tot din denim.

De asemenea, dacă simți că îți dorești un outfit mai stylish, poți opta pentru o fustă Reverse Side Slit Skirt combinată cu o vestă Lilou Denim sau o salopetă Vintage Women’s Shortalls.

Back in Blue încapsulează astfel o gamă variată piese care combinate într-un full look denim, vor impresia cu siguranță. Fiecare articol vestimentar parte din campanie este disponibil online pe levis.com și în magazinele Levi’s din țară.

Citește în continuare Item-urile clasice care cuceresc noul sezon.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…