Home Kids De ziua lor, copiii din Iași vor juca tenis cu Raluca Olaru și Andreea Mitu, la Kids’ Day

De ziua lor, copiii din Iași vor juca tenis cu Raluca Olaru și Andreea Mitu, la Kids’ Day

3 min read

Joi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, la Palas Mall va avea loc „Kids’ Day”, un eveniment în cadrul căruia copiii vor putea juca tenis cu două dintre cele mai îndrăgite jucătoare din România, Raluca Olaru și Andreea Mitu.

tenis palas

Evenimentul va avea loc pe Esplanada de la Palas, între orele 18.00 – 20.00, interval în care cei mici vor avea parte de foarte multe surprize pregătite de către organizatorii turneelor de tenis Concord Iași Open și BCR Iași Open.

„Joi este Ziua Copilului și sperăm să ne distrăm împreună la Palas Mall. Vor fi alături de copii Raluca Olaru, Andreea Mitu și Super Eroi care vor juca tenis cu cei mici, în intervalul orar 18.00 – 20.00. De asemenea, copiii vor avea parte de alte activități sportive și de divertisment, dar îi așteaptă și multe alte surprize. Îi invităm pe părinți să vină cu copiii pasionați de tenis pentru a se bucura de un eveniment unic, destinat lor, chiar de ziua lor”, a declarat Maria Tudor, directorul de comunicare al turneelor Concord Iași Open și BCR Iași Open.

În luna iulie 2023, Baza Sportivă Ciric va găzdui două puternice turnee internaționale de tenis.

În săptămâna 10-16 iulie are loc turneul masculin Concord Iași Open – ATP Challenger 100, cel mai important turneu de tenis masculin din România, aflat la 4-a ediție, iar în săptămâna imediat următoare, 17-23 iulie, să aibă loc turneul feminin BCR Iași Open – WTA 125, ajuns la a doua ediție.

Biletele la Concord Iași Open și BCR Iași Open sunt disponibile pe Entertix.ro și în magazinele Cărturești.

Citește în continuare Descoperă aventurile bravului prinț Ivandoe. O poveste magică despre valoarea prieteniei și a încrederii în sine.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Kids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…