Home Fashion Outfits Dantela un must have de Sarbatori

Dantela un must have de Sarbatori

3 min read

Rochie din dantela Aida LorenaPreferata de toti mai multi designeri si fashioniste de pretutindeni, dantela a patruns usor-usor in garderoba femeilor, fiind prezenta cu precadere in sezonul actual. Pentru acele femei care vor sa arate cat mai provocatore, sexy si elegante in acelasi timp, rochia din dantela trebuie sa fie o piesa obligatorie, care sa nu lipseasca  sub nicio forma de Sarbatori. Si pentru ca o parte din culorile preferate ale momentului sunt in continuare negru, nude/bej si auriu, m-am gandit ca rochia pe care am gasit-o in atelierul de creatie Aida Lorena, este exact piesa de rezistenta de care avem nevoie daca vrem sa ne simtim cu adevarat speciale.

IMG_5535

IMG_5543

Trebuie amintit si faptul ca moda feminina a pretuit intotdeauna farmecul misterios al dantelelor, folosite fie ca metraje pentru a croi piese intregi, asa cum este si rochia noastra, fie doar pentru zone reduse, ornamentand tinuta, ramanand astfel rezervata Sarbatorilor si pentru acele momente cu adevarat speciale din viata noastra. Indiferent ca vom participa la o petrecere grandioasa a unei multinationale, la un coktail foarte elegant, la un party intim, la un eveniment monden sau o noapte dansanta in club alaturi de prieteni, dantela este o alegere perfecta pentru acest sfarsit de an, in care cu siguranta toate femeile isi doresc sa fie cat mai feminine si stralucitoare.

IMG_5572

Asadar, pentru ultimile petreceri ale lui 2015, optati cu incredere pentru o piesa vestimentara din dantela.  Fiind cunoscuta ca un material nobil si prin definitie specifica ocaziilor speciale, dantela va ramane o alegere incontestabila atunci cand ne gandim la o aparitie sofisticata, dar si eleganta in acelasi timp.

Tinuta: Aida Lorena

Foto: Ileana Radulescu

Locatie: The Tipping Point

IMG_5567

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Outfits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Laurențiu Bărzoi, un tânăr designer cu idei mari

Deși are doar 23 de ani, Laurențiu Bărzoi este unul dintre tinerii designeri români care n…