Home Events Daca e weekend, e Bounty Fair!

Daca e weekend, e Bounty Fair!

3 min read

Pe 25 si 26 februarie 2017, la Casa Universitarilor din Bucuresti, intre orele 10:00–19:00, vei gasi un targ plin de martisoare lucrate manual de catre unii dintre cei mai talentati artisti romani, intr-o diversitate de stiluri. Pentru ca stim ca iti doresti sa oferi celor dragi martisoare deosebite, unicate, lucrate manual din multa pasiune. Asadar, de Martisor, hai sa ne bucuram impreuna  de venirea primaverii, la Bounty Fair!

bounty fair

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg şi zona de ateliere. Biletul se achită cash, la intrare.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi mai exact Bounty Fair?

– Mii de mărțişoare deosebite, realizate de 60 dintre cei mai talentaţi creatori şi artizani români. Astfel, vei putea oferi femeilor din viața ta un simbol al primăverii cu adevarat special, de care se vor bucura garantat!
– Ateliere de personalizat mărțişoare;
– 10 Ateliere haioase unde cei mici se vor distra şi îşi vor folosi abilitaţile creative, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților;
– Tombolă cu premii pe loc (dacă cumperi ceva din târg, o răsplata de la noi primeşti);
– Zonă de restaurant;
– Atmosfera destinsă, oameni comunicativi, creativitate și tot felul de minunății.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/1756375128018249/

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„5 Minute”, un film de Dan Chișu, lansat oficial în 20 noiembrie

Regizorul Dan Chișu și Domestic Film anunță lansarea oficială, la nivel național, a filmul…