Home Fashion Tu cum stai cu imprimeurile Op Art?

Tu cum stai cu imprimeurile Op Art?

5 min read

op art Astazi vom avea in discutie imprimeul Op Art. Ce il face atat de deosebit fata de celelalte tipuri de imprimeuri veti afla in cele ce urmeaz. Asadar, vom incepe cu cele mai minimaliste piese ce au in esenta acest curent numit „Op Art”.

In cazul de fata, putem vorbi despre alegere unei singure piese cu acest tip de imprimeu si anume blazer-ul. Daca veti alege o astfel de piesa, incercati sa o puneti doar pe ea in valoare; cu alte cuvinte, toata atentiea va trebui sa cada pe blazer, minimalizand practic restul tinutei. Alegerea unui top si a unei perechi de  pantaloni negrii poate fi o solutie, sau poate o salopeta intr-o singura nuanta ( de preferat sunt nonculorile alb/negru).

 Un imprimeu Op Art poate avea diferite nuante si culori. Nu este obligatoriu sa fie numai alb cu negru. In imaginea de mai sus, intalnim albul, insa combinat de aceasta data cu un grena. Este vorba despre o salopeta, ce iti poate pune corpul in valoare daca stii cum sa o stilizezi; in cel mai rau caz, acest imprimeu te va arata cu cateva kilograme in plus! Revenind la cele spuse anterior, si anume cum putem purta o salopeta Op Art pentru a ne pune in valoare exact modul in care corpul nostu arata! Este evident ca, daca spre exemplu aveti o conformatie care va permita sa purtati acest articol vestimentar, nu este absolut nicio problema; il puteti lua ca atare, fara alte adaugari stilistice. In schimb, pentru celelalte tipuri de persoane se poate trisa folosind doua lucuri simultan: primul il constiutie marimea salopetei- cumparati-o cu un numar mai mare. Al doilea impune in mod clar purtarea unei curele sau chiar un brau! Gasiti mai multe informatii in articolele precedente despre cum puteti purta aceste doua accesorii cool ale momentului!

Daca sunteti o persoana inalta, puteti aborda cu succes acest tip de combinatie Op Art – fusta/rochie cu un palton/mantou. Atentie insa, caci imprimeul mareste vizual.

In general atunci cand vorbim despre Op Art vorbim implicit si despre funtionalitatea acestui imprmeu. Unul dintre minusurile acestui imprimeu, pe langa deja comentatul „mareste optic”, este chiar „pierdutul in piese” ce se datoreaza tot acestui joc alb-negru.

Trebuie sa va regasiti in tot ansamblul si de aceea va trebui ca fata voastra sa fie cat mai vizibila cu putinta. De evitat sunt ochelarii si hairstyling-urile ample sau care va acopera din fata. Un alt aspect are in vedere marimea liniilor ce formeaza acest joc. Daca ati observat, in exemplul anterior, am avut de-a face cu un imprimeu Op Art „marunt”, ceea ce poate fi mai usor de stapanit. In cazul de fata, observam ca acesta este la un alt nivel; liniile sunt mult mai evidente, totul pare deja supramarit. Alegerea unor incaltari cat mai neutre, atat din punct de vedere cromatic cat si ca model, este un plus!

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…