Home Fashion Cum sa porti corect caciulile?

Cum sa porti corect caciulile?

4 min read

Pentru ca tot suntem in anotimpul rece, m-am gandit ca v-ar fi utile cateva sfaturi stilistice  despre purtarea caciulilor. Nu pot spune ca ma pasioneaza foarte mult acest subiect, insa stiu ca multe dintre cele care citesc  site-ul nostru sunt curioase sa afle cateceva despre aceste obiecte vestimentare.

            Incepem prin a expune si analiza totodata cateva tinute care au ca si punct de plecare, caciula!img1Prima imagine ne-o infatiseaza pe Taylor Swift. Fiind o tinuta all black, este indicat sa optam pentru o caciula care sa „concureze”din punct de vedere cromatic cu restul pieselor. De aceea, o caciula rosie ca in cazul de fata este exact ceea ce trebuie acestui outfit. Caciula merge foarte bine cu o geaca de piele, fie ca vorbim de una naturala sau de cea ecologica.

img2Continuam cu Selena Gomez care stie cum sa poarte o caciula. La acest tip de vestimentatie, cea adolescentina, care are un aer fresh, cel mai indicat ar fi sa optam pentru acest tip de caciula, mai bine zis „fes”, care „se revarsa”. O pereche de jeans, un tricou, camasa si deasupra o posibila parka, impreuna cu accesoriul de pe cap, sunt reteta perfecta daca vreti sa aratati mai tinere, dar si cool. Nu sunt restrictii cromatice pentru acest tip de caciula, atata timp cat nu se exagereaza inutil.img3Trecem si la Nicole Richie care a ales sa poarte un altfel de tip de caciula. Ei bine, pentru acest gen de caciula, cel mai important aspect este forma. Cu cat aceasta sta mai revarsata, cu atat mai bine. Ceea ce este interesant aici este chiar purtarea ei cu acei ochelari de soare. Este in regula sa faceti asta, insa grija la dimensiunea lentilelor.img4Un alt tip de caciula este aceasta. In afara de faptul ca este inca actuala, acest „turban”va pune in valoarea trasaturile fetei. Toata lumea ar trebui sa posede un astfel de accesoriu. Atentie la textura lui: trebuie sa aibe acel aspect „pufos”. Poate fi vorba asadar despre lana- mohair.img5Ultima imagine ne dezvaluie o caciula de tip ruseasca. Nu incercati sa purtati aceasta caciula cu un look sport. Niciodata. Optati numai pentru o vestimentatie de iarna.

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…