Home LifeStyle Cum sa iti alegi bagajul de calatorie?

Cum sa iti alegi bagajul de calatorie?

3 min read

bagajul de calatorieAstazi vom avea in vedere bagajul de calatorie. Fie ca vorbim despre cel de cala sau cel de mana, este important sa stim cum anume poate un astfel de obiect sa ne transforme intreaga apartitie intr-una chic.

Atunci cand sunteti pe punctul de a va achitiona o valiza pentru calatorie, trebuie sa luati calcul mai multe aspecte; primul se refera la Brand. Este bine sa va cumparati acea valiza care este facuta de un Brand ce are traditie pentru asa ceva. Nu va irositi banii, cumparand spre exemplu Louis Vuitton pentru o valiza de cala! Cel mult pentru una de mana. Aveti grija si la meterialul din care aceasta este confectionata. Cele mai rezistente din toate punctele de vedere sunt trollerele metalice. Chiar daca costa mai mult, sunt o investitie ce, in timp, se va vedea!bagajul de calatorieTrecand sa spunem peste detalii „tehnice” cat si de cele de design, ne mutam pe alegerea potrivita a bagajului in functie de ce imbracam. In general, atunci cand vorbim despre aeroport, trebuie sa avem in vedere o tinuta simpla, eventual cu influentii streetstyle; un outfit in care sa te simti tu bine! Pana la urma, despre asta este vorba. In articolul viitor vom aborda si acest subiect.

Asadar, pentru o tinuta simpla, cel mai potrivit bagaj este cel negru. Este usor de integrat in ansamblul ce descrie outfit-ul vostru. Poate fi un negru metalizat sau cel mat – conteaza calitatea materialului.

bagajul de calatorieNu va recomand valizele de nicio culoare confectioante din material textil. Inafara de faptul ca se vor murdari foarte repede, se pot agata sau chiar rupe.

bagajul de calatorie

O valiza rosie in schimb, poate fi cu succes integrata armonios daca:

  1. Ai un accesoriu rosu – poate fi o esarfa, ochelarii, sau chiar o brosa!
  2. Daca nu respecti regula 1, dar tot vrei o valiza rosie, trebuie sa stii ca o poti lua numai daca mai ai 2 valize cu tine, negre!

Ca si regula generala, optati pentru negru/rosu/gri/albastru.Evitati culorile sau imprimeuriile acelea foarte „saturate”.

Poze: www.pinterest.com

 

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…