Home Fashion Creează un look care e doar al tău alături de Crocs

Creează un look care e doar al tău alături de Crocs

4 min read

Într-un sezon în care tendințele populare și stilurile neobișnuite fac front comun, e esențial să nu uiți de stilul personal. Exprimarea personalității prin stil vestimentar a fost întotdeauna nota care a făcut diferența în mulțime. Astfel, dacă ești în căutarea unor modalități vestimentare prin care să-ți ilustrezi personalitatea, Crocs are soluția.

stilul personal

Deși hainele sunt esențiale, un outfit devine complet abia atunci când e asortat corespunzător – atât cu încălțămintea, cât și cu accesoriile. Astfel, indiferent de ocazia pe care o alegi – vacanțe atent planificate, plimbări interminabile sau aventuri spontane – Crocs e gata să-ți susțină demersul creativ.

Poți alege dintre o gamă variată de siluete, cu 30 de culori și sute (chiar sute) de charm-uri Jibbitz. Modelele noastre preferate Classic Crocs Slide și Classic Platform Clog W. Ambele sunt parte din colecția Classic și reprezintă 2 alegeri ideale pentru sezonul cald. Classic Crocs Slide tocmai au avut parte de un update și pot avea acum atașate până la 13 charm-uri Jibbitz pentru a-i personaliza! Această pereche de încălțăminte este ideală pentru zilele în care îți dorești un confort suprem și libertate de mișcare nelimitată. Aceștia dețin o pernă din spumă pe baza tehnologiei Croslite, care oferă extra sprijin piciorului.

Pe de altă parte, Classic Platform Clog W este modelul pe care îl poți purta în cadrul evenimentelor mai deosebite. Datorită platformei subtile ai parte de câțiva centimetri în plus și un aer de relaxare elegantă. Designul acestei perechi este unul extraordinar de simplu, lucru ce-ți oferă capacitatea să-ți exprimi caracterul exact cum îți dorești. Ambele perechi pot fi integrate în outfit-uri alături de pantaloni, rochii, crop tops sau chiar fuste mini.

Acestea sunt doar 2 dintre perechile pe care noi le-am alege să le personalizăm cu minunatele charm-uri Jibbitz. Acum e timpul tău să descoperi în ce modalitate dorești să-ți faci personalitatea cunoscută! Descoperă gama variată de modele Crocs și charm-uri Jibbitz în magazinele Crocs din România.

Citește în continuare Descoperă ultimele tendințe în materie de styling de festival cu MODIVO.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…