Home Fashion COS și YEBOAH anunță Metamorphosis, o colecție în ediție limitată

COS și YEBOAH anunță Metamorphosis, o colecție în ediție limitată

8 min read

COS și designerul emergent Reece Yeboah își unesc forțele pentru a lansa brandul său omonim, YEBOAH, printr-o colaborare nouă concretizată într-o colecție în ediție limitată, intitulată Metamorphosis. Colecția dezvoltată împreună cu COS reprezintă evoluția lui Yeboah, îmbinând limbajul creativ unic al fiecărei mărci și revenind la modele născute din experiențele din viața fondatorului Reece Yeboah. Combinând îmbrăcămintea de stradă de lux cu croieli contemporane, o abordare personalizată a designului are ca rezultat o colecție unică care combină funcționalitatea cu stilul.

COS și YEBOAH

Trimis în Ghana la vârsta de unsprezece ani, Yeboah a atins un punct de cotitură. O fază de tranziție i-a redirecționat drumul și a revenit în Londra, cu un bagaj bogat în înțelepciune, valori și dorința de a- și pune amprenta asupra lumii. La fel ca un fluture care își începe viața ca omidă, Yeboah a recunoscut frumusețea călătoriei sale și, prin durere, și-a găsit un scop. Acum speră să-i inspire pe alții să-și găsească puterea, arătând generației următoare că este posibil să depășești obstacolele și greutățile.

COS YEBOAH
Reece Yeboah

Procesul de proiectare a căutat să reflecte călătoria lui Reece și complexitatea vieții sale, încorporând mai multe layere de descoperire. Rezultatul este o colecție care evocă trecutul său și proiectează viitorul.  Cuprinzând  peste  patruzeci  de  piese  inspirate  de  îmbrăcămintea  pentru  bărbați  alături  de accesorii unisex, colecția folosește un butterfly effect pentru a experimenta cu mici detalii care au un impact semnificativ asupra designului final. Piesele oferă versatilitate: jachetele puffer formează un cocoon în jurul corpului, în timp ce costumul abstract cu imprimeu fluture prezintă o croială modernă pentru ocazii speciale. Colecția se îndepărtează de tendințele sezoniere, concentrându-se pe expresia individuală și pe autenticitate.

Directorul de design al COS, Karin Gustafsson, a declarat: „Ceilalți ne inspiră întotdeauna – colaborarea cu YEBOAH ne-a permis să explorăm inspirația lui Reece și ne-a încurajat să ne imaginăm design-urile noastre într-o nouă perspectivă. Îmbrățișând sinergia dintre două arii diferite ale aceleiași industrii, sperăm să inspirăm și să aducem comunitățile noastre împreună.”

COS a fost pe radarul meu de ceva timp çi invers – au văzut ce făceam cu Saint anterior çi, în cele din urmă, ne-am conectat pentru a discuta această colaborare – restul este istorie. Cred că COS este cel mai bun în ceea ce priveçte calitatea accesibilă çi am văzut o oportunitate de a combina calitatea cu creativitatea inovatoare. Împreună, prin contopirea mărcilor noastre putem ajunge la noi audiențe”, a declarat Reece Yeboah, fondatorul YEBOAH.

Fidelă inovarii și promovării unei economii mai circulare, colecția folosește materiale organice și reciclate, precum și lână RWS provenită din surse responsabile.

Continuând să susțină și să promoveze comunitatea creativă, colecția în ediție limitată COS × YEBOAH va fi prezentată în această lună.

COS YEBOAH

Colecția capsulă va deveni disponibilă la nivel global pe cos.com și în magazine selectate pentru o perioadă limitată.

Fotografii realizate de Campbell Addy

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și durabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revăzute frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea atentă a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Despre YEBOAH

Designerul Reece Yeboah se bazează în mod unic pe rădăcinile, moștenirea și inspirațiile personale din modă și cultură, precum și obstacolele pe care le-a depășit în drumul parcurs pentru construcția brandului său. El speră  să  fie  o inspirație  pentru  ceilalți, curajul și  forța lui să  ajute  la deschiderea drumului pentru următoarea generație.

@cosstores COS.com @yeboah_official @reeceyeboah yeboahonline.com

Citește în continuare Colaborarea COS x BEGG x CO prezintă păturile perfecte pentru casa ta.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Colecția C&A Essentials

Noua colecție C&A Essentials propune pentru sezonul următor piese vestimentare foarte …