Home Fashion COS celebrează diversitatea și Global Pride 2021

COS celebrează diversitatea și Global Pride 2021

2 min read

Pentru Global Pride 2021, COS continuă să sprijine organizațiile susținătoare LGBTQIA+ care atrag atenția asupra problemelor legate de drepturile omului, prin lansarea a două produse în ediție limitată.

Cos pride

COS lansează o colecție capsulă de tricouri, în colaborare cu artistul londonez Coco Capitán: 3 modele exclusive, unisex, realizate din bumbac organic. Mesajele de pe fiecare tricou sunt brodate cu scrisul emblemă al artistului Coco Capitán.

ALWAYS LOVE BECAUSE LOVE IS ALWAYS LOVE” este mesajul inspirat de inclusivitate și libertatea de a iubi pe oricine vrei.

A BOYFRIEND CALLED MY GIRLFRIEND” și „WOULD YOU BE MY BOYFRIEND GIRL FRIEND QUEER?” sunt mesaje inspirate de orientarea de gen și relațiile personale ale lui Coco.

Pentru al doilea an consecutiv, COS reeditează geanta tote din bumbac reciclat, în ediție limitată, în cinstea celebrării  diversității și Global Pride 2021. Geanta afișează logo-ul COS în culorile steagului LGBTQIA+.

Ediția limitată de genți tote va fi disponibilă online și în magazine selectate pe parcursul acestei luni, urmată de lansarea colecției capsulă de tricouri. Toate veniturile realizate în urma vânzării tricourilor și profitul realizat în urma vânzării genților tote vor fi direcționate către Kaleidoscope Trust.

COS

pr@cosstores.com

cosstores.com

@cosstores

 

KALEIDOSCOPE TRUST

media@kaleidoscopetrust.com

@kaleidoscope_t

kaleidoscopetrust.com

COCO CAPITÁN

cococapitan.co.uk

@cococapitan

Citește în continuare Desfășurare incredibilă de forțe la Romanian Fashion Week, cel mai cunoscut eveniment dedicat industriei modei românești.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

UNTOLD îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului, dar și de fani, experie…