Home Music Colaborare fresh: Gromee și INNA lansează „Cool Me Down”

Colaborare fresh: Gromee și INNA lansează „Cool Me Down”

4 min read

Beat-uri dinamice și o piesă cu multă energie care sună perfect pentru vara care se apropie ,„Cool Me Down” este cea mai fresh colaborare dintre Gromee, DJ și producător de top din Polonia și INNA.

Gromee și INNA

„Cool Me Down” este disponibilă pe toate magazinele digitale și s-a lansat cu videoclip oficial, regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), producție video Loops Production.

„Sunt bucuros că am putut să lansez această piesă cu INNA și de faptul că putem împărtăși această piesă în toată lumea. Sper ca atunci când ascultați această piesă, să vă simțiți ca la cea mai tare petrecere!”, a spus Gromee.

„Sunt entuziasmată să colaborez cu Gromee și sper să vă placă piesa și să vă facă să dansați”, a spus INNA.

Gromee are peste 10 single-uri de platină în Polonia, iar muzica lui are peste 73 de milioane de stream-uri pe Spotify și peste 150 de milioane de vizualizări pe YouTube. A fost pe scena unor festivaluri prestigioase din lume, cu nume precum Mariah Carey, David Guetta sau Elton John.

„Flashbacks”, cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume, cu rezultate extraordinare.

Piesa compusă și produsă de Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 12 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 5 săptămâni, pe locul 1 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 19 pe radio în Turcia, pe locul 1 în top Dance Rusia, pe locul 25 in Ucraina pe radio, pe locul 27 pe radio în Bulgaria.

În ceea ce privește Shazam-ul, „Flashbacks” a ajuns până pe locul 55 în top Shazam Global și a depășit 703 000 shazam-uri (acum este pe locul 60), pe locul 11 în Top Dance, pe locul 17 în Bulgaria, pe locul 7 în Ucraina, pe locul 7 în Rusia, pe locul 1 în Top Dance, pe locul 6 în Belarus, pe 20 în Kazakhstan, pe locul 128 în Armenia, pe locul 194 în Turcia și pe locul 18 în Top Dance.

Citește în continuare Alina Eremia lansează single-ul Dependența mea.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la Iași în 2021, la Romanian Creative Week: Concerte în grădinile Palas Mall și tabără muzicală

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative ro…