Home Beauty News Chanel lansează prima gamă de makeup dedicată exclusiv bărbaților

Chanel lansează prima gamă de makeup dedicată exclusiv bărbaților

4 min read

De foarte multă vreme produsele de makeup nu mai sunt adresate exclusiv femeilor. Dimpotrivă, Youtube-ul este plin de tutoriale susținute de către sexul masculin, în care machiajul este ridicat la nivel de artă. Uniformizarea genurilor a fost luată foarte în serios și de către casa Chanel care a creat first ever linie de produse de makeup destinate în exclusivitate bărbaților. Și nu pentru că aceștia nu ar putea folosi, ca și până acum, produsele deja existente pe piață. ci pentru că s-a dorit crearea unor produse care să răspundă mai bine nevoilor lor dar și specificului tenului pe care bărbații îl au.

Colecția se numește Boy de Chanel și include  fond de ten, creion pentru sprâncene și  balsam de buze mat.

La fel cum Gabrielle Chanel a împrumutat elemente din garderoba bărbaților pentru a îmbrăca femei, Chanel se inspiră din lumea femeilor pentru a scrie vocabularul unei noi generații estetice pentru bărbați. Linii, culori, atitudini, gesturi…. Nu există nicio predefinire masculină sau feminină: Stilul singur definește persoana care ne dorim să fim.” – a declarat compania referitor la noua linie de makeup.

Casa Chanel are deja o geantă ce poartă numele Le Boy și un parfum unisex.  Chiar dacă mulți au presupus că este vorba doar despre o referință la genuri, este de fapt un elogiu adus primei mari iubiri a Gabriellei Chanel – Boy Capel.

Fondul de ten va fi disponibil în opt nuanțe. De asemenea, fondul de ten este extrem de special. Pe lângă concentrația de acid hialuronic, este formulat să conțănă SFP 25 dar și să fie extrem de ușor de adaptat oricărui tip de ten, fără a fi nevoie de un anticearcăn în prealabil.

Colecția include și Boy de Chanel brow pencils, creion pentru sprâncene ce va fi disponibil în patru nuanțe, dar și un balsam de buze hidratant mat, perfect pentru bărbații cu buzele uscate dar care nu vor un plus de luciu.

Linia de makeup Boy de Chanel va fi lansată pe 1 septembrie în Coreea de Sud. Va fi apoi disponibilă internațional pe Chanel.com. În magazinele din întreaga lume va apărea începând cu luna noiembrie.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …