Home LifeStyle Cele mai ciudate sarbatori din lume

Cele mai ciudate sarbatori din lume

2 min read

De cele mai multe ori sarbatorile sunt un bun prilej de a petrece timp cu familia, de a depana amintiri, de a sta la masa cu cei dragi si de a gusta din cele mai bune bucate, doar ca unele nu se rezuma doar la astfel de activitati relaxante. Iata care sunt cele mai ciudate sarbatori din lume.

La tomatinala-tomatina-festival_ss_004

In ultima zi de miercuri din luna august, in Bunol, Spania, are loc cea mai mare bataie cu mancare din lume, unde aproximativ 3000 de oameni, localnici cat si turisti participa la cea mai mare bataie cu mancare din lume. Tractoarele pline cu rosii ofera munitie gratis pentru lupta care dureaza aproximativ 90 de minute.

Ziua meteorologilorunnamed

Este sarbatorita pe data de 5 februarie pentru a le multumi celor care ne aduc informatii despre vreme.

Hadaka Matsuriimg_0543

Hadaka Matsuri ( festivalul barbatului dezbracat din Japonia) se sarbatoreste in cea de-a treia sambata din luna februarie, una din cele mai friguroase zile din an. Mii de barbati din Japoina se dezbraca pentru a-si testa curajul si barbatia.

Festivalul pumnilor din Tinkupunch

Avand originile de pe vremea in care se spune ca zeii cereau jertfe omenesti, satenii din Tinku s-au gandit sa le ofere acestora un sport sangeros.

Bufetul maimutelor din Lopburislide1105

Este sarbatorita in ultimul weekend din noiembrie in Thailanda si este cea mai mare petrecere cu primate din lume. Maimutele din jungla vecina satului Lopburi sunt cunoscute drept hoate de mancare. Din anul 1989 satenii le pregatesc un bufet din care acestea sa se infrupte in voie.

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…