Home Fashion Ce obiecte vetimentare trebuie să ai în garderobă pentru un boost de încredere

Ce obiecte vetimentare trebuie să ai în garderobă pentru un boost de încredere

6 min read

Indiferent dacă ești la birou sau la un brunch cu prietenele cele mai bune, outfitul tău ar trebui să te facă să te simți minunat și plină de încredere.

De la haine în culori tari, menite să te facă mereu să zâmbești, la perechea favorită de jeanși, iată cele 5 obiecte vestimentare pe care trebuie neapărat să le ai în garderobă pentru a te simți mereu încrezătoare.

Jeans

Nu ne despărțim în veci de perechea favorită de jeans și o putem incorpora într-o mulțime de ținute. Însă, este tare greu să găsim acea pereche perfectă care să ne poată însoți pretutindeni. Dacă ești în căutarea perechii perfecte trebuie să știi că jeanși Boyfriend îți accentuează talia și confortul propriu. Vrei picioare mai lungi? Mizează pe jeanși evazați și platforme înalte. Cauți confort dar și ceva deosebit? O pereche de jeanși straight cut vor fi perfecți pentru tine. Fără a fi prea mulați sau prea largi, îți vor echilibra proporțiile și îți vor accentua cele mai frumoase curbe. Nimic nu strigă mai tare încredere decât o pereche de jeans croită perfect!

Tocuri

Nu mai este de mult un secret că tocurile îți cresc nu doar înălțimea ci și stima de sine. Dar, dacă nu ești un fan al tocurilor, sau trebuie să stai mult încălțată pe parcursul zilei, caută încălțăminte cu tocuri nu mai mari de 6 cm. Îți îmbunătățesc postura și te fac să te simți de milioane, dar nu faci rabat la confortul picioarelor tale. Indiferent dacă alegi print sau nude, culori jucăușe sau cumințele, un toc de 6 cm te va face să simți că ai lumea la picioarele tale.

 

 

Sacoul

De la siluetele fine implementate de către Chanel la umerii supradimensionați ai anilor ’80, sacoul a devenit sinonim cu femeile puternice. Încredere instantă și nu doar în mediul office. Tot ce trebuie să faci este să găsești forma perfectă pentru tine. Cu talia accentuată sau oversize, mai lung sau mai scurt, o culoare puternică sau nemuritorul negru, un sacou poate fi piesa de rezistență în orice ținută.

Lenjeria intimă

Nu degeaba se spune că interiorul contează. În ceea ce privește încrederea de sine, vorba asta este cum nu se poate mai adevarată. Lenjeria intimă de mătase, de dantelă, cu mai mult sau mai puțin material, în culori cât se poate de senzuale sau deopotrivă, cât se poate de cuminți, te vor face să te simți ca o zeiță. Poartă lenjeria intimă ca pe o armură!


Culoarea potrivită

Buna dispoziție nu vine mereu singură. Dacă este cazul, ia problema în propriile mâini și umple șifonierul de haine galbene. Este o culoare ce arată superb în orice combinație și flatează orice ten. Complexitatea bogată de nuanțe – de la galben lămâie la apusul aprins – te vor ajuta să te joci și să alternezi des ținutele. Bucură-te de o experiență solară menită să își redea încrederea de care ai nevoie. Este dovedit științific că galbenul este sinonim cu oamenii fericiți!

 

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…