Home Fashion Outfits Cat de mult conteaza aspectul unei vitrine?

Cat de mult conteaza aspectul unei vitrine?

3 min read

vitina balizza

Te-ai gandit vreodata care este primul lucru ce ne determina sa intram sau nu intr-un magazin? Sa fie brandul, calitatea hainelor, pretul sau poate chiar vitrina? Toate aceste elemente sunt importante, dar de data aceasta m-am oprit asupra vitrinelor.

Zilele trecute, in timp ce ma plimbam prin Mall Baneasa, am realizat cat de mult conteaza aspectul unei vitrini. Am tot vazut in ultimul timp vitrine pline cu reduceri, care acopereau poate mai bine de 30% din suprafata acesteia. Inteleg ca majoritatea magazinelor au reduceri in aceasta perioada si lumea trebuie sa fie informata, dar uneori am impresia ca ce este prea mult strica.

Am ales doua vitrine care mi-au atras atentia intr-un mod placut si care ar trebui sa devina sursa de inspiratie si pentru ceilalti. Eleganta si stil cred ca sunt cuvintele potrivite care caracterizeaza aceste doua vitrine. In ambele se gasesc tinute adresate femeilor incepand de la rochii de zi, de seara,  pana la rochii de mireasa.

 vitrina Balizzavitrina LOULOU

In cazul magazinului Balizza, un brand turcesc, vitrina ma duce cu gandul la arta datorita imaginii in care este reprezentat acel salon imens, pe care il regasim de obicei in filme. Indiferent ca vorbim de baluri sau petreceri exclusiviste, un lucru este cert, atunci cand vedem candelabre si covor rosu,  tinuta trebuie sa fie eleganta, feminina, dar si sofisticata, iar ei au reusit sa induca acest lucru. Lumina cade frumos, iar tematica aleasa a reusit sa faca bine corelatia intre tinutele lor si ceea ce promoveaza prin intermediul vitrinei.

 vfitrina Balizza

A doua vitrina, cea de la LOULOU, un brand romanesc, ma duce cu gandul la poveste, o vitrina care aduce culoare nu doar in garderoba, ci si in viata noastra, la fel ca tinutele pe care ei le promoveaza. Designul magazinului si vitrina de basm reflecta perfect vestimentatia si culorile alese.

 vitrina LOULOU vitrina LOULOU

Mie personal imi plac, voua cum vi se par?

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Outfits

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secuiana se întoarce cu forțe proaspete!

Din dorința de a da un restart și a veni cu propuneri care se adresează și generațiilor ti…