Home Kids CARTOONITO lansează BATROȚI, primul serial animat pentru preșcolari, inspirat din Universul DC

CARTOONITO lansează BATROȚI, primul serial animat pentru preșcolari, inspirat din Universul DC

5 min read

Batroți este primul serial produs de DC adresat preșcolarilor ce prezintă o animație captivantă creată cu ajutorul inteligenței artificiale și inspirată de una dintre cele mai cunoscute și iubite povești cu super-eroi – povestea eroului cu pelerină neagră – Batman!

batroți cartoonito

Batroți este un serial de acțiune-aventură plin de distracție, ce combină două dintre lucrurile preferate ale unui copil: supereroii și mașinile. Ei sunt Baroțile – un grup fantastic de vehicule cu super-puteri care apără, alături de alți super-eroi DC, orașul Gotham City de răufăcători! Aduși la viață de Batcomputer pentru a ajuta la apărarea orașului, Batroțile sunt împinse în diverse peripeții amuzante și uimitoare din care învață lecții de viață importante. Îndrumate de Bam, Batmobilul, Batroțile trebuie să facă față provocărilor unei echipe abia formate, precum și să navigheze printre problemele de creștere care apar atunci când ești doar un copil, așa cum sunt și simpaticele personaje.

„Batroți a dat preșcolarilor o poveste animată cu Batman pe care să și-o însușească,” a declarat Sam Register, președinte Warner. Bros Animation și Cartoon Network Studios.

Această serie distinsă și inspirațională urmărește călătoria unei super-echipe dinamice, ce încântă și amuză prin aventurile sale eroice, dar care le va demonstra copiilor preșcolari valoari precum încrederea în sine, curajul, prietenia și munca în echipă.

Inspirat de personajele din DC, Batroți este produs de Warner Bros. Animation, cu ajutorul serviciilor de animație furnizate de Superprod Studio.

În România, Batroțile au debutat la Cartoonito, la data de 18.02.2023, cu un episod special de o jumătate de oră, „Originea secretă a Batroților”, în care publicului i-a fost prezentat modul în care aceste vehicule super-eroi au luat naștere.

Alăturați-vă Batroților în aventurile lor pline de acțiune începând cu 18 martie la Cartoonito.

Despre Cartoonito

Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și famiilile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family.  Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și incitante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.

Citește în continuare MP KIDS GROUP – un hub educativ și creativ dedicat 100% copiilor și adolescenților.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Kids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la RFW 2024: 8 designeri emergenți au lansat o colecție împreună cu Irina Schrotter, inspirată din viața personală

Anul acesta, la Romanian Fashion Week (RFW), eveniment care se desfășoară la Iași în perio…