Home Deco Buchete unice cu cele mai proaspete flori în Vitrina Online a Florăriei Venus

Buchete unice cu cele mai proaspete flori în Vitrina Online a Florăriei Venus

4 min read

Florăria Venus a pornit într-o misiune pentru a rezolva toate problemele când vine vorba de comandat flori online! În urma unui sondaj realizat cu clienții lor fideli, au ajuns la concluzia că principala nemulțumire în cazul comenzilor online este că buchetele suferă modificări față de imaginile prezentate online, fie pentru că florile nu sunt pe stoc, fie din pricina mâinii de lucru, care diferă de la florist la florist.

Cu toții am dat o comandă online cândva, iar produsul primit nu a fost identic cu cel din fotografia din prezentare, pentru că, ghici ce, nu este același produs, iar florile și culorile se schimbă săptămânal în funcție de sezon sau disponibilitate. Florăria Venus ne asigură că aceste probleme se vor termina începând de acum!

În acest sens, pe site-ul www.florariavenus.ro găsim o categorie denumită Vitrina Online, care cuprinde toate buchetele făcute în dimineața respectivă, cu cele mai proaspete flori! Aici puteți vedea, în timp real, buchetele care se află pe stoc.

„Ne-am luat acest angajament față de clienți și față de noi, pentru că dorim să oferim servicii unice, impecabile și să minimizăm orice inconvenient. Pe lângă faptul că oferim fix produsul fotografiat, la fel ca pe site, timpul de livrare scade considerabil, pentru că buchetul poate pleca instant spre client, fără piedici. Pe o arie de 3-4 km în jurul florăriei livrăm în 40-60 minute, iar în zone foarte îndepărtate, în maxim 120 minute. Dacă vrei să te răsfeți sau, mai ales, dacă ai uitat de ziua cuiva drag, Vitrina online este locul perfect pentru un cadou sigur și rapid!”

Un alt avantaj este unicitatea buchetelor. Nimeni altcineva nu va primi un buchet ca cel comandat de tine, iar stocurile se actualizează constant. Angajamentul Florăriei Venus este de a folosi diversitatea de soiuri și culori de flori, astfel încât fiecare buchet să fie la fel ca și clientul, unic.

Vitrina Online venus

„Ne-am schimbat puțin modul de a lucra, acum ne începem diminețile prin asamblarea și fotografierea buchetelor noi, în timp ce ne bem cafeaua, zâmbind. Am întors acest element al diversității florilor în favoarea clienților și, implicit, a noastră – un efort mare care merită cu desăvârșire, pentru că acum clienții vor fi mulțumiți 100%!”

În cazul în care comandați din Vitrina Online și primiți altceva decât buchetul cerut, nu veți plăti nimic.

Citește în continuare Jorgobé, delicatesă daneză de îngrijire a pielii.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Începe cea de-a patra ediție Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor

Portrait of a Woman, cel mai inedit proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor și in…