Home Events Brandul Nuba vine la Iași

Brandul Nuba vine la Iași

5 min read

Nuba vine la Iași în asociere cu brandul Nish, pentru a oferi consumatorilor experiențe de top în zona de restaurant și club premium. Cele două concepte reflectă aproximativ aceleași atribute în categoria în care activează, iar parteneriatul în locația din Iași le asigură o poziționare strategică și puternică în industria de entertainment la nivel regional.

nish nuba

Nish featuring Nuba reprezintă un resto-club care redefinește experiența de dinner party, încununarea anilor de experiență a celor 4 antreprenori care au decis să ridice standardele în Nord-Estul Moldovei. Deschiderea și lansarea oficială a parteneriatului în Iași are loc pe 11 iunie 2021, în locația aflată pe Șoseaua Ciric, la Telegondola 2, Iași.

Grupul Nuba a fost lansat în anul 2015, în prezent având 3 locații în București, una la Mamaia, iar cea de-a cincea urmând a se deschide în parteneriat cu Nish pe 11 iunie la Iași. “Ne diferențiem prin calitatea serviciilor, prin produsele din meniu, alese cu foarte mare grijă, prin relațiile speciale pe care le avem cu oamenii care vin la Nuba, prin entertainment, show, prin corectitudinea față de angajați, care ne-au rămas fideli încă de la început. Toate aceste mici detalii ne-au ajutat să creștem într-un ritm pe care nu mulți l-au anticipat”, menționează Jean Sasu, unul dintre cei trei asociați ai Nuba. Conceptul afacerii lor crește prin extindere prezența la nivel național și își consolidează poziția ca lider al unei piețe cu potențial de dezvoltare.

Nish a fost lansat în anul 2020 ca o locație de vară, cu un design contemporan de către o antrepriză care împlinește 16 ani de existență și excelență: Time Out. Prezent în Iași încă din 2003, este un trendsetter la nivel local, adaptând în permanență modelul de business și serviciile atât clienților, cât și vremurilor, poziționându-se cu un pas înaintea lor și mizând pe inovație în permanență. Asocierea cu Nuba întărește poziția pe piața locală prin experiența pe care o aduc ambele antreprize în această colaborare și pe care o oferă clienților lor.

Oaspeții localului din Iași, precum a celorlalte orașe în care e prezent grupul Nuba, fac parte dintr-un target premium: femei și bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 50 ani, cu studii superioare și venituri mari, călătoresc mult, sunt la curent cu tendințele din zonele de referință de pe glob în materie de petreceri și restaurante, iar așteptările lor sunt ridicate. Nish featuring Nuba promite o îmbinare a experiențelor de dinner party și club, cu un focus deosebit pe inovație, introducerea de noi concepte în piață, bucătăria fusion, prezența artiștilor, experiența consumatorilor, calitatea serviciilor și setarea unor noi trenduri în industrie.

Facebook: https://www.facebook.com/nish.feat.nuba

Instagram: https://www.instagram.com/nish.feat.nuba/

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

UNTOLD îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului, dar și de fani, experie…