Home Beauty News Art Fashion Fair/ Material with Meaning, pe 17-18 iunie 2017 la București

Art Fashion Fair/ Material with Meaning, pe 17-18 iunie 2017 la București

3 min read

În acest weekend, pe 17 și 18 iunie 2017, cei care caută obiecte altfel decât cele care invadează mall-urile si supermarket-urile în materie de haine, accesorii, home& deco și produse organice, sunt invitați la ediția cu numărul 9 a târgului Art Fashion Fair.

Art Fashion Fair/ Material with Meaning este un eveniment care promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone, celor deschiși către original, consumatorilor de design românesc, high fashion și luxury brands. Printre participanții la târg se regăsesc P’ ANKA, Chemistry, Mihaela Crețescu, Spots, Atribut, L’Amour Diamonds. Toți aceștia și încă multe alte nume de elită vă așteaptă între orele 11-20, în oaza urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Roșie 2, Grădina Icoanei). Intrarea este liberă și dacă aveți un prieten necuvântător pe care nu vreți să-l lăsați acasă, îl puteți lua cu voi fiindcă la târg este încurajat accesul cu animale de companie.

[easy-image-collage id=8654]

Evenimentul este o platformă inovatoare de lifestyle și fashion, alăturând expoziției de design o zonă de lounge (cu Baghete pe roți și Smile Addiction Bucharest), oferind un loc în care brandurile și consumatorii români pot interacționa direct.

Selecția riguroasă este realizată de Roxana Silean, fondator Art Fashion Fair, iar conceptul vizual al ediției este rezultatul colaborării cu Raluca Mandita – designer și ilustrator român vizionar.

Bonus: live sets with Ef Eeks

Video storytellers: Alepse Film Production, Alexandru Năstase, Mario Pancu

Fotograf eveniment: Constantin Enache

Superpowers Partners: Cosmopolitan Romania, RADIO GUERRILLA, AQUA Carpatica, Revista Atelierul, România Pozitivă, IQads, IQool, Zâna Boemă, Artivist, Bucharest City App, Orașul Meu, Unde Petrecem?, Modernism Punct Ro, Civilizația, Revista FPM, 100 de locuri, Hotnews.ro

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…