Home Music Antonia lansează videoclipul oficial al single-ului „Îmi placi tu”

Antonia lansează videoclipul oficial al single-ului „Îmi placi tu”

3 min read

După ce săptămâna trecută, Antonia a lansat single-ul „Îmi placi tu”, artista revine cu videoclipul oficial al piesei, colorat și plin de energie. „Îmi placi tu” a fost compusă de Theea Miculescu, Viky Red și Irina Rimes și produsă de Viky Red și sună ca un adevărat imn al verii, o piesă caldă, energică și optimistă, o invitație de a trăi viața intens, onest, cu bucurie și din suflet.

Antonia Îmi placi tu

Videoclipul pentru „Îmi placi tu” a fost regizat și filmat de NGM Creative – Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) , concept de Andra Marta și Chris Poszet, producție video Loops Production și o prezintă pe Antonia într-o lume de vis, un tărâm al fanteziei plin de culoare, cu stare de bine, dans și prieteni dragi aproape.

„Mi-a plăcut energia pe care o transmite piesa încă de la prima ascultare, optimismul molipsitor, așa că am știut că „Îmi placi tu” mi se potrivește. Și cine să spună povestea piesei mai bine decât echipa mea preferată de la NGM Creative? Enjoy Îmi placi tu!”, a spus ANTONIA.

Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video a fost formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hairstyle), Cristina Crăciun (styling).

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese: „Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, „Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

Citește în continuare Nane și Delia revin cu o nouă colaborare de excepție și lansează clipul piesei „În Rai”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la Iași în 2021, la Romanian Creative Week: Concerte în grădinile Palas Mall și tabără muzicală

Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative ro…