Home Music Antonia lansează „Îmi placi tu”, o piesă caldă, energică și optimistă

Antonia lansează „Îmi placi tu”, o piesă caldă, energică și optimistă

2 min read

Antonia își bucură fanii cu un nou single în limba română: „Îmi placi tu” a fost compusă de Theea Miculescu, Viky Red și Irina Rimes și produsă de Viky Red și sună ca un adevărat imn al verii, o invitație la a trăi viața intens, onest, cu bucurie și din suflet.

antonia îmi placi tu

Videoclipul pentru „Îmi placi tu” a fost regizat și filmat de NGM Creative – Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) , concept de Andra Marta și Chris Poszet și o prezintă pe Antonia într-o lume de vis, un tărâm al fanteziei plin de culoare, cu stare de bine, dans și prieteni dragi aproape.

„Mi-a plăcut energia pe care o transmite piesa încă de la prima ascultare, optimismul molipsitor, așa că am știut că Îmi placi tu mi se potrivește. Și cine să spună povestea piesei mai bine decât echipa mea preferată de la NGM Creative? Enjoy Îmi placi tu!”, a spus ANTONIA.

Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video a fost formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hairstyle), Cristina Crăciun (styling).

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese: „Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, „Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache. „Taifun” a fost lansată și în limba engleză și bulgară cu Toto H.

Citește în continuare The Motans lansează Povestea unui naufragiat.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Bucuria verii pentru fiecare situație: Posibilități nesfârșite cu mușcatele colorate

Mușcatele sunt adevărate vedete printre decorațiunile și plantele de balcon. Cu florile lo…