Home Music ANTONIA lansează „I Think I Love Him”, o piesă care va da dependență de la primul play

ANTONIA lansează „I Think I Love Him”, o piesă care va da dependență de la primul play

2 min read

Artista a revenit cu o nouă piesă care se numește „I Think I Love Him” și care te va trimite direct pe ringul de dans. Compusă de Iraida (Adelina Stîngă), Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, versuri de Adelina Stîngă și produsă de Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, „I Think I Love Him” este o piesă de dragoste cu un sound fresh, susținut de vocea recognoscibilă a Antoniei și interpretarea șoptită și sexy.

I Think I Love Him

ANTONIA a filmat un videoclip de imagine pentru „I Think I Love Him”, în regia lui Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru „Marabou”, „Greșesc”, „Amya” și multe altele. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video e formată din Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

„Încă de la prima ascultare, mi-am spus că I Think I Love Him este piesa potrivită de lansat în această perioadă de vară, o piesă care te duce cu gândul la distracție, petreceri. Îmi era dor ca una dintre următoarele mele lansări să fie o piesă în mood-ul meu preferat: party și sexy. Le mulțumesc Iraidei, lui Achi și lui Alex Cotoi, dar și lui Khaled Mokhtar pentru videoclip”, a spus ANTONIA.

Pentru ANTONIA, vara a început oficial cu piesa ”Îmi placi tu”, lansată cu videoclip oficial, colorat și plin de energie.

Citește în continuare Carla’s Dreams și EMAA lansează prima piesă în colaborare: „N-aud”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

UNTOLD caută peste 2000 de voluntari pentru ediția din acest an

UNTOLD îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului, dar și de fani, experie…