Home Kids Angelina Jolie intre bad girl si classy woman

Angelina Jolie intre bad girl si classy woman

3 min read

Angelina JolieAngelina Jolie, numita „cea mai sexy femeie in viata” de reviste precum Empire, FHM sau Esquire si considerata „cea mai frumoasa femeie din lume” de catre cei de la Vanity Fair, Vogue, People, a debutat pe micile ecrane inca de la varsta de cinci ani in filmul tatalui sau Lookin’ to Get Out (1982). Tineretea sa zbuciumata face ca evolutia stilului sau vestimentar sa fie cu adevarat impresionanta, dovada fiind si numeroasele tipologii de personaje pe care a ales sa le joace. De la fata rea din primele sale aparitii, Angelina a ajuns o adevarata inspiratie atat in lumea Hollywood-ului cat si pentru fanele sale din intreaga lume.

Si cum uneori imaginile vorbesc mai mult decat cuvintele, nu putem spune decat ca rolurile Angelinei Jolie nu pot fi puse intr-o anumita categorie.  Filmografia sa nu reprezinta un anumit tip de femeie ci  feminitatea in toate formele ei.

Without Evidence (1995)
Without Evidence 1995
Tomb Raider 2001
Tomb Raider 2001

Daca in Without Evidence sau in Tomb Raider o putem admira in tinute rebele alcatuite din piese vestimentare basic si haine din piele, in George Wallace si The Tourist, actrita se afla la antipol.

George Wallace 1997
George Wallace 1997
The Tourist 2010
The Tourist 2010

Plasat in ultima jumatate a secolului al XIX-lea, filmul Originar Sin o pune pe Angelina intr-o ipostaza noua. Designerul  Donna Zakowska  a creat aproximativ 2000 de costume pentru acest film, ale ei fiind considerate moderne pentru vremea respectiva.

Original Sin 2001
Original Sin 2001

Filmul Gia urmareste biografia modelului Gia Carangi si reprezinta un adevarat spectacol de moda.  Aici fata rebela intalneste diva din nou.

Gia 1998
Gia 1998

In Girl, Interrupted, nu se poate vorbi doar despre un outfit, ci despre o tinuta menita sa trasmita o anumita stare. Aprope pe tot parcursul filmului Angelina apare intr-un tricou alb si pantaloni de culoare cafenie, accesorizati cu o curea din piele violet.

Girl Interrupted 1999 angelina jolie
Girl Interrupted 1999

 In Salt si Mr. & Mrs. Smith, tinutele sunt in mare parte all black, reprezentative pentru femeia spion sau femeia asasin.

Salt movie image Angelina Jolie
Salt 2010
Mr & Mrs Smith 2005 Angelina Jolie
Mr & Mrs Smith 2005

Post by Violeta Dineata

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Kids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cum să te îmbraci ca un gentleman, adăugând inovaţie stilului clasic

În acest sezon, ECCO le propune domnilor să aducă în actualitate arta de a fi un gentleman…