Home Fashion Andrei Dobrin, adolescentul român devenit model internaţional

Andrei Dobrin, adolescentul român devenit model internaţional

8 min read

Andrei Dobrin este un adolescent din Bistrița, elev la Colegiul Național ” Liviu Rebreanu”, pasionat de matematică și fotbal. Până aici ai zice că nu se deosebește cu nimic de cei de vârsta lui. Apoi, când ii vezi chipul n-ai cum să nu-ți dai seama cât este de special. Iar când ii vei afla povestea, vei realiza că România este gata să intre în galeria internațională a țărilor cu cele mai bune modele masculine din lume și datorită lui Andrei Dobrin.

Sursa foto:@AtitudeModels
Sursa foto:@AttitudeModels

În zilele noastre, tot mai mulţi tineri visează să devină modele, să prezinte creaţiile celor mai cunoscuţi designeri ai planetei şi să ducă o viaţă luxoasă aşa cum văd ei la marile vedete internaţionale. Din păcate, cele mai multe rămân doar visuri. Şi totuşi, mai există o categorie de tineri: cei care nu-şi propun neapărat să urmeze un drum în modeling, dar care sunt atât de expresivi, frumoşi, talentaţi, încât profesioniştii în domeniu n-au cum să nu-i observe şi să nu-i lanseze în fascinanta lume a modei.

Aceasta este povestea tânărului Andrei Dobrin. Şi când spun tânăr, nu exagerez cu nimic. Are doar 17 ani, are cont de Facebook ca toţi cei de vârsta lui, dar în plus, are un chip angelic, de o frumuseţe rară, motiv pentru care a fost remarcat de cei de la Agenţia Attitude Models chiar datorită fotografiilor sale de pe contul de socializare. La început, când a fost contactat de reprezentanții agenției, adolescentul a crezut că este o glumă. A fost nevoie de o lungă discuție cu Vali Pungă, managerul Attitude Models, ca să înțeleagă că lucrurile sunt serioase. De fapt, acela a fost momentul în care viața lui s-a schimbat în cel mai spectaculos mod cu putință. La puțin timp după semnarea contractului cu agenția, Andrei Dobrin a devenit din liceanul silitor de clasa a-IX-a din Bistriţa, modelul masculin al anului în România şi o prezenţă constantă la prezentările de modă de la Paris, Milano şi Londra. Ba, nu de multă vreme, a trecut şi graniţele Europei cu talentul şi expresivitatea lui, petrecând câteva luni bune în Coreea unde a realizat editoriale şi campanii pentru cele mai mari branduri ale lumii.

Când l-am contactat pe Facebook ca să stăm de vorbă pentru revista FPM , mi-a răspuns politicos, prompt, cu o ortografie impecabilă, semn că nu este doar frumos, ci şi educat, şi studios. Mi-a spus că “se află la Agenţia Elite Milano şi se pregăteşte pentru Fashion Week, în Florenţa, unde urmează să defileze pentru Hugo Boss şi JW Anderson. Urmează Milano şi Paris.” Un muritor de rând ca mine se entuziasmează când aude nume atât de mari într- ale modei, dar pentru Andrei Dobrin aceştia sunt angajatorii, cei care l-au plăcut şi l-au ales să le fie model. Pentru el, Dior, Prada, Diesel, Paul Smith, Ann Demeleumesteer sunt marile case de modă cu care a colaborează încă de la 16 ani.

Sursa foto:@AtitudeModels
Sursa foto:@AttitudeModels

Bineînţeles că nu m-am putut abţine şi l-am întrebat care dintre hainele îmbrăcate până acum la prezentări l-au făcut să se simtă cât mai aproape de ceea ce este el însuşi. De la ţinutele avangardiste, la costumele impecabil croite şi până la ţinutele lejere în care a defilat pe podium, adolescentul a recunoscut că s-a regăsit “în stilul celor de la Acne Studios” şi e absolut normal, pentru că dincolo de marile realizări obţinute până acum, Andrei Dobrin rămâne un puşti fidel vârstei sale. Dar nu unul oarecare, ci unul cu stea în frunte.

Tinerii aspiranţi la o carieră în modeling vor avea ocazia să îl întâlnească pe Andrei la cel mai fashion workshop al verii ce va avea loc în perioada 30 iunie- 2 iulie, la Timişoara. Cu siguranţă, are multe de povestit despre câte repetiţii, câte drumuri şi câtă muncă implică această profesie, dincolo de sclipiciul şi cancanurile care iau ochii la prima vedere.

Sursa foto:@AttitudeModels
Sursa foto:@AtitudeModels
Sursa foto:@AttitudeModels

 

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…