Home Books Andreea Marin, Mihai Morar și Mihai Bendeac vor fi prezenți în același timp la standul Editurii Bookzone de la Bookfest

Andreea Marin, Mihai Morar și Mihai Bendeac vor fi prezenți în același timp la standul Editurii Bookzone de la Bookfest

5 min read

Andreea Marin, Mihai Morar și Mihai Bendeac au acceptat să se alăture unei serii impresionante de personalități care se vor întâlni cu iubitorii de carte la standul Editurii Bookzone de la Bookfest. Printre acestea se vor număra și: Părintele Constantin Necula, Mihaela Bilic, Horațiu Mălăele, Narcisa Suciu, Gina Bradea, Mihail Pautov, F. Charm și Gabriela Maalouf.

bookzone bookfest

Autorii invitați de Bookzone sunt printre cel mai bine vânduți autori din România, iar volumele lor s-au vândut în peste 300.000 de exemplare, aducând magia cărților mai aproape de sute de mii de români.

O provocare neconvențională

Pentru a sărbători prima participare la Salonul Internațional de Carte Bookfest, Editura Bookzone a pregătit o mulțime de întâlniri surpriză și cadouri pentru întreaga durată a evenimentului, care se va desfășura în perioada 1-5 iunie la Romexpo, în pavilionul B2. Astfel, pe lângă discuțiile cu unii dintre cei mai îndrăgiți autori din România și sesiunile de autografe, editura a decis să lanseze o provocare neconvențională pentru cititorii din România: aceștia vor fi invitați să aleagă chiar ei prețul pentru o serie de bestsellere internaționale printre care și fenomenul Gambitul Damei, cartea care a stat la baza celebrului serial Netflix. Prețul stabilit de cititor va fi prețul final de achiziție!

Lansări de carte: Fondatorul Divertis si Deepak Chopra la Bookfest

La capitolul noutăți, capul de afis este chiar de unul dintre fondatorii grupului Divertis care va lansa un nou volum complet…cenzurat, duminică, 5 iunie. Lansarea cărții sale va aduce cu siguranță zâmbetul pe chipurile cititorilor.

Toate cărțile lansate Bookzone la Bookfest vor aduce un plus de fericire cititorilor. Editura va prezenta în premieră la Bookfest și unul dintre cele mai noi titluri publicate de Deepak Chopra: Cartea bogăției interioare. Inima știe cel mai bine drumul spre TINE, o carte care propune iubitorilor de carte o perspectivă nouă asupra legăturii dintre spiritualitate și prosperitate.

Cititorii vor putea răsfoi și trei noi titluri de ficțiune care au cucerit deja publicul din întreaga lume: Văduva de fier – Xiran Jay Zhao, Atlas și cei 6 aleși – Olivie Blake și Gallant. Conacul bântuit – V.E. Schwab.

Programul complet al evenimentelor Bookzone de la Bookfest și ofertele pentru cititori sunt disponibile online: https://bookzone.ro/landings/Bookzone-la-Bookfest.

Despre Editura Bookzone

De 6 ani, editura Bookzone aduce cărțile mai aproape de oameni. Povestea Bookzone a început cu o carte, însă acum Bookzone este o editură matură care a publicat peste 250 de titluri. În prezent, editura lucrează cu autori români și străini care acoperă domenii diverse, precum dezvoltare personală, spiritualitate, sănătate și nutriție, romance, Young Adult, umor, și cărți pentru copii. Bookzone.ro este și o librăria online de succes cu peste 3.500.000 de cărți vândute și peste 1.500.000 de comenzi onorate.

Citește în continuare Mihai Morar și Părintele Necula stabilesc un nou record de vânzări pe piața de carte din România.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Books

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

IED – Istituto Europeo di Design prezintă “Multitudine” la Feeric Fashion Week 2024

Nouă studenți IED din școlile sale din Italia și Spania și-au prezentat colecțiile de abso…